Toernooien 
Phoenix organiseert in 2017 verschillende toernooien:


Hèt warming-uptoernooi ter voorbereiding op de tweede helft van het seizoen! Voor Phoenix dames- en herenteams bij de veteranen en trimmers! Datum en plaats: zaterdag 11 februari 2017 op SV Phoenix te Zeist. 
Dit onderlinge 7 tegen 7 toernooi is bestemd voor alle veteranen en trimhockeyers van Phoenix.
Inschrijven bij Niels Wintraken ([email protected]) vóór zondag 5 februari 2017. Aanvoerders geven het aantal deelnemers van het eigen team op en zijn verantwoordelijk voor het inschrijfgeld (circa € 20,00 p.p. voor bbq en drank, o.b.v. nacalculatie via aanvoerders).

PHOENIX BUSINESS TROPHY
Op vrijdag 12 mei 2017 organiseert Phoenix het Phoenix Business Trophy, het grootste bedrijfshockeytoernooi van Midden Nederland.

Meer informatie is te vinden op de speciale website van de Business Trophy www.phoenix-businesstrophy.nl. De organisatie is te bereiken via [email protected]


Op 22 en 23 juni 2019 organiseert Phoenix voor de 12e keer het Rabobank-Pandatoernooi voor de E- resp. D-jeugd. Het toernooi heeft een recreatief karakter en wordt gespeeld op onze kunstgrasvelden. Op beide dagen is de ontvangst vanaf 9.00 uur en starten de wedstrijden rond 9.30 uur. Ieder team speelt 4 of 5 wedstrijden van 20-25 minuten. Sportiviteit, maar vooral gezelligheid staan voor ons centraal bij dit toernooi.

Inschrijven kan vanaf 8 maart 2019 via deze site.

Helaas gaat het A toernooi dit jaar niet door


8 juli het jaarlijkse Familie toernooi.

Wie kan mee doen?

Iedereen!! Wel of geen ervaring, oud, jong, van mini tot super veteraan, het maakt niet uit. Voorwaarde is dat je familieteam uit minimaal twee generaties bestaat en dat een paar spelers bij Phoenix hockeyen.

We spelen 8 tegen 8 en je mag onbeperkt wisselen.Je mag een team van elf of meer spelers aanmelden. Heeft je familie te weinig familieleden? Geen nood, vorm dan samen met een of meerdere gezinnen een team. Combineer gerust met teamgenootjes, buren, familie en vrienden. We proberen bij de poule-indeling rekening te houden met de verschillende leeftijdscategorieën.

Wat kost het?
De kosten bedragen € 175,= per team (max. 10 personen). Ben je met meer (zowel spelende als niet-spelende teamgenoten) dan betaal je € 17,50 per persoon extra voor o.a. lunch en diner.

Hoe schrijf je in? 

Download het inschrijfformulier en stuur het ingevulde formulier naar: [email protected]

Maak het inschrijfgeld over op rekeningnummer NL83 RABO 0395215846 ten name van SV Phoenix te Zeist. Vergeet niet hierbij te vermelden "deelname familietoernooi team ......."

 

De eerste 24 teams die zich hebben ingeschreven en hebben betaald zijn zeker van plaatsing voor het toernooi.

De familietoernooicommissie!


 

JAN VOSKENS EN ANTJE ORIE VETERANEN TOERNOOI

Op zondag 2 september zal op Phoenix tegelijkertijd het Jan Voskenstoernooi voor veteranen en het Antje Orietoernooi voor veterinnen plaatsvinden. Dit is hét toernooi waarmee de dames veterinnen en heren veteranen de spieren weer losmaken voor de start van de nieuwe competitie. 

 

Gezelligheid staat voorop

Naast een lekker potje sportief hockey staan gezelligheid en lekker eten en drinken hoog in het vaandel bij dit toernooi. Naast onze eigen Phoenix veterinnen- en veteranenteams zijn ook andere leuke teams uitgenodigd. Ruim 20 heren- en 4 damesteams doen mee. Sommige teams hebben al vele edities op hun naam staan en komen telkens graag terug om oude bekenden te ontmoeten en elkaar op het veld te bestrijden. 

 

Twee iconen

Het toernooi is vernoemd naar wijlen Jan Voskens, erelid en oud voorzitter van Phoenix die de mythe van de Phoenixvogel eer heeft aan gedaan: zowel de vereniging als het toernooi zelf heeft hij na een aantal magere jaren weer uit de as laten herrijzen. En beide bloeien nu volop. Antje Orie stond aan de wieg van het meisjes- en later vrouwenhockey bij Phoenix. Een eerbetoon aan beiden waardig!