Bladeren
19-9-2022
Update Grote Club Actie - over verregende QR-codes en prinsessen-springkastelen

Lieve jeugd van Phoenix,

Wat zijn jullie enthousiast over de Grote Club Actie. Het was echt leuk om te zien hoe graag jullie lootjes willen verkopen zodat we daar mooie dingen voor de club van kunnen kopen. We starten met de goaltjes en ja, misschien komt daarna ook nog dat prinsessen-springkasteel of die popcornmachine. Jullie hebben echt hele goede ideeën!

We hoorden dat dit weekend al kinderen langs de deur zijn gegaan. Te gek! Alleen start de actie pas 24 september. Maar goed dat je alvast hebt ingelopen 😊.

Wat wel naar is, is dat het regende dit weekend. Bij veel van jullie is de sticker nat geworden en werkt de qr-code niet meer. Dat is balen! Maar we hebben een oplossing:

1.Wil je een nieuwe sticker: mail Niels ([email protected]), hij zorgt dat komende vrijdag jouw sticker achter de bar ligt.

2.Alle ouderbegeleiders krijgen deze week een mail met jullie QR-codes. Zij zorgen dat jullie die ook krijgen. Die kan jezelf uitprinten en met een plakbandje op je stick plakken.

3.Van de Grote Club Actie zelf krijg je zaterdag 24 september een mail met een link naar jouw persoonlijke pagina. Hier kan je zien hoeveel jij hebt opgehaald en hoeveel alle andere kinderen. En je hebt hier een link waar je heel makkelijk via Whatsapp jouw QR-code naar bijvoorbeeld opa en oma of de buren kan sturen. Zo hoef je de deur niet uit, maar verkoop je toch 😊.

Alvast heel veel plezier en heel veel succes met de verkoop!

Niels, Anne en Marjolijn
Phoenix Grote Club Actie


Geef een Reactie