Bladeren
19-6-2022
Ouderbegeleider worden? Meld je aan!
Nu de teamindelingen bekend zijn gemaakt zullen we aan ieder team één of twee ouderbegeleiders koppelen. We hebben in heel veel teams nog geen aanmeldingen. Meld je dus vooral aan! Kennis van het hockey is echt niet altijd nodig.


Mocht je het leuk vinden om het komend seizoen het team van je kind te begeleiden dan kun je dit aangeven uiterlijk 23 juni via de mail:


Net als afgelopen jaar stemmen we het profiel van de ouderbegeleider af op de trainers. Zijn de trainers ook op zaterdag langs de lijn aanwezig om te coachen en zijn de trainers ervaren, dan is de rol voor de ouderbegeleider anders dan als er geen trainer/coach is. We spreken om die reden over teamcoach en teammanagers (geen hockeyervaring nodig). Geef bij je opgave aan of je wel of geen hockeyervaring hebt, of je voorkeur hebt voor een rol van coach of manager en we ontvangen graag actuele contactgegevens (email, telefoonnummer, naam kind, team). We zullen zo snel mogelijk de verdeling van ouderbegeleiders binnen de teams bekend maken.