18-6-2022
Algemene informatie teamindelingen 22-23

Deze week hebben we de laatste hand gelegd aan de indeling van de teams voor komend seizoen 2022/2023. Zoals iedereen inmiddels weet, worden gedurende het jaar de ‘foto’s’ gemaakt op meerdere momenten. Deze foto’s in combinatie met de gesprekken op de tafeltjesavonden met alle betrokkenen (trainer/coaches, ouderbegeleider en technisch manager) en voor de ABC-jeugd de selectietrainingen, dienen als basis voor de teamindelingen. We hebben ons ook voor het komend jaar gebaseerd op het totaalbeeld van deze momenten om voor een indeling te kiezen. 

 

Vanaf het komende jaar gebruikt de hockeybond KNHB  andere teamnamen. Dit doen ze om de herkenbaarheid te vergroten en om beter aan te sluiten bij de fases waar kinderen zich in bevinden. Voor de jeugd wordt de volgende wijziging doorgevoerd:

 

A

Onder 18 (bijvoorbeeld  JA2 wordt JO18-2 )

B

Onder 16

C

Onder 14

D

Onder 12

E8

Onder 10 (bijvoorbeeld M8E1 wordt MO10-1a)

E6

Onder 9

F3

Onder 8

 

Zoals elk jaar hebben we ook nu met bijzondere ontwikkelingen te maken, die per lijn verschillen, maar die wel van invloed zijn op de indeling van de teams. Deze bijzonderheden staan toegelicht in het document achter de inlog: op de website mijn phoenix- club-documenten- jeugd teamindeling. Lees dit goed door, het is direct een goede gelegenheid om te kijken of je de inloggegevens nog bij de hand hebt voor morgen. Dan publiceren we rond 10.00 uur de teamindelingen voor het komende seizoen.