Bladeren
18-4-2022
Phoenix is ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers(/coaches)
 Onze uitdaging als club is het blijven ontwikkelen van onze hockeyjeugd in een omgeving waarin iedereen plezier heeft. Voor onze club zijn trainers hierbij cruciaal! 

Natuurlijk willen we ook volgend seizoen voor elk team goede en enthousiaste trainers. Afhankelijk van je leeftijd kan je training geven aan de volgende categorie├źn:

Funkey: vanaf 1ste jaars D-leeftijd
F0: vanaf 2de jaars D-leeftijd
F3: vanaf 1ste jaars C-leeftijd
E6: vanaf 2de jaars C-leeftijd
E8: vanaf 1ste jaars B-leeftijd
D-jeugd: vanaf B-leeftijd
C-jeugd: vanaf A-leeftijd
A- & B-jeugd: seniorenleeftijd. Training geven aan een jeugdteam kan in overleg geprobeerd gekoppeld te worden aan je eigen training als seniorlid.
 
De trainers kunnen van Phoenix verwachten dat zij op en naast het veld opgeleid en begeleid worden. Hiermee investeren we in onze eigen jeugd en bieden we toepasbare vaardigheden aan die ook het hockeyplezier vergroten. Zo gaan we aankomend seizoen onder andere weer verder met het aanbieden van verschillende uitdagende KNHB-trainersopleidingen aan onze trainers. 

Mocht je interesse hebben om volgend seizoen training te geven en nu nog geen training geven, stuur dan een mail naar [email protected]! Voor sommige leeftijdscategorie├źn zitten we bijna vol, dus meld je snel aan als je interesse hebt.

Training geven en coachen is niet alleen erg leuk, maar kost je natuurlijk ook tijd. Vanzelfsprekend krijg je daarom (vanaf het training geven aan de F3-jeugd) een passende vergoeding voor je inzet!


We kijken uit naar jullie aanmeldingen!


Sport Technisch Kader