26-1-2022
Yes! we mogen weer!

Yes, we mogen weer!

 

Gisteravond in de persconferentie werd duidelijk dat we de competitie weer kunnen starten. 

De KNHB zegt hierover het volgende:

 

Goed nieuws  tijdens de corona-persconferentie. Meerdere versoepelingen werden aangekondigd. Ook competitiewedstrijden zijn vanaf 26 januari weer toegestaan! Natuurlijk gelden er nog diverse restricties, bijvoorbeeld met betrekking tot het houden van afstand en het dragen van een mondkapje. Maar zowel de zaalhockeycompetities, de midwintercompetities veldhockey als de Hockey7-competities kunnen weer opgestart worden.

De KNHB is blij dat de overheid het belang van (competitie)sporten inziet en versoepelingen doorvoert, waardoor iedereen weer wedstrijden kan spelen. Niets is immers leuker dan een potje spelen tegen een team van een andere vereniging. Naar die prikkel smachtten vele hockeyers alweer een maand.

De versoepelingen die woensdag 26 januari ingaan, gelden in principe voor zes weken, maar over drie weken volgt een nieuw weegmoment. Zoals al eerder aangegeven, start de KNHB per direct de afgebroken competities op en worden de wedstrijden die nog op het programma stonden per 26 januari volgens schema gespeeld.

We zijn nog bezig om afspraken rondom coronacheck (3G) en zaaltoegang uit te werken. 

 

Tevens vragen we aandacht voor de afspraken rondom het gebruik van de zalen en de zaalwacht als Phoenix de ontvangende club is.

 

Heel veel plezier allemaal!!