19-12-2021
Update veldtrainingen Jeugd
Beste jeugdleden,

Helaas zijn, zoals jullie weten, alle zaaltrainingen en -wedstrijden afgelast tot en met 14 januari. Wel hebben we de mogelijkheid om op het veld te spelen van 5.00-17.00 uur. Echter voor de komende week en de kerstvakantie worden er geen trainingen ingepland. Voor een groot deel zal het veld onbespeelbaar zijn door de lage temperaturen. In de kerstvakantie zijn er in principe geen reguliere trainingen. Wel hebben teams de mogelijkheid om op eigen gelegenheid in de tweede week van de kerstvakantie te trainen o.l.v. een hoofdtrainer (een volwassene die bekend is met de toegangscodes en protocollen van de club), mits de temperaturen boven de 2 graden zijn en er voldoende spelers aanwezig zijn. Een veld reserveren kan via [email protected] 

In de eerste week van januari komen we met nieuwe plannen voor de weken na de kerstvakantie t.a.v. veldtrainingen, oefenwedstrijden in de weekenden etc. 
Ook is er dan hopelijk meer duidelijk over een eventueel vervolg van het zaalhockey na 14 januari. De KNHB heeft het volgende aangegeven: "Zodra de overheid de binnensport en de zaalcompetitiewedstrijden weer toestaat voor de amateursport, wordt het resterende programma van de zaalcompetitie uitgespeeld. De gemiste wedstrijden van de komende maand kunnen helaas vanwege het gebrek aan halruimte en uitloopmogelijkheden in combinatie met de voorbereiding op het veldseizoen niet worden ingehaald.”