9-9-2021
18 september start De Grote Clubactie weer!

Phoenix en de Grote Clubactie 2021!!!!

De Grote Clubactie komt eraan en Phoenix doet dit jaar voor een tweede keer mee! Het idee van de Grote Clubactie is heel simpel. Vanaf 18 september kunnen onze leden loten verkopen á € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club!

 

Ons doel voor dit jaar is € 10.000 voor onze prachtige club. We hebben twee moeilijke seizoenen gehad. Dus we hebben het geld hard nodig om de impact die Covid had te boven te komen!

Grote Clubactie DEF-jeugd

Voor alle kinderen uit de F-jeugd tot en met de D-jeugd hebben we lotenboekjes besteld. Wij hopen van harte dat de kinderen ook daadwerkelijk mee doen. Al was het maar omdat er prachtige prijzen gewonnen kunnen worden als, de Nintendo Switch, een fiets, een dagje naar Bobbejaanland en nog ruim 300 andere prijzen!

 

En dit zijn de prijzen vanuit de Grote Clubactie zelf. Phoenix heeft ook haar eigen wedstrijd met als hoofdprijs een prachtige nieuwe Zoomini camera van Canon, een lunch voor je hele team, de Phoenix Club Hoodie, de Phoenix Club Polo of een heel Phoenix tenue! Ook zijn er voor de teams frietjes met limo te winnen voor na een thuiswedstrijd!

 

Voor alle teams wordt er een pakketje loten gemaakt. Deze loten kunnen op woensdag 15 september tussen 16.00 en 18.00 uur of op zaterdag 18 september vanaf 8.30 uur door de ouderbegeleiders opgehaald op Phoenix en verspreid onder de kinderen. De lotenverkoop start 18 september. Alle ouderbegeleiders krijgen hier apart nog een mail over.

 

ABC-jeugd, (jong) senioren en veteranen, doen jullie ook mee?

Je hoeft niet langs de deuren natuurlijk 😉. Verspreid deze unieke Phoenix-link onder al je vrienden, collega’s, buren, vrienden van vroeger, jouw familie, de schoonfamilie, je hele Whatsapp-lijst en wat je nog meer kan verzinnen. https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/sportvereniging-phoenix/402216

 

Het best verkopende team wint een volledig verzorgde borrel of lunch op Phoenix. Vraag voor 13 september een teamslink aan bij de spoco: [email protected].

Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected] of bel Anne Scholten 06-52395633.

 

Hartelijke groet,

Klaas de Jong
Voorzitter Phoenix SV

 


Geef een Reactie