Bladeren
26-8-2021
Ouders meld je aan als scheidsrechter!
Ondanks dat we jaarlijks veel kids opleiden tot scheidsrechters zoeken we met name ouders als versterking van het scheidsrechterskorps. Een leuke en uitdagende klus. Samen met de KNHB verzorgen we een opleiding, zodat je goed voorbereid enkele keren per jaar een wedstrijd kan gaan fluiten. Voor begeleiding wordt ook gezorgd. En als je de smaak te pakken hebt kan je doorgroeien van ‘gewone’ clubscheidsrechter naar clubscheidsrechter+; zodat je op een hoger niveau kan gaan fluiten.

De komende jaren hebben we zeker 10-15 nieuwe volwassen scheidsrechters nodig. Dus ouders meld je aan! Want zonder scheidsrechters geen hockeywedstrijden voor de kids!

En, de arbitragecommissie, zoekt uitbreiding. We zoeken iemand die het leuk vindt te helpen met de planning, begeleiding en opleidingen van de scheidsrechters. Het liefst hebben we uitbreiding van de commissie met 2 nieuwe enthousiastelingen. We houden niet van veel en vaak vergaderen, wel zo nu en dan onder het genot van een hapje en/drankje de zaken doorspreken.

Voor meer info over jouw aanmelding als aankomende scheidsrechter en/of commissielid: neem contact op met Hans Kellaert, [email protected] of 06-51208345.