Bladeren
5-6-2021
Start mini competitie


Op 12 juni start de KNHB competitie van 3 weekenden tegen teams in de regio. De wedstrijden zijn gepland op 12, 19 en 26 juni voor alle teams vanaf de nieuwe E8. Voor de nieuwe F3 en nieuwe E6 teams wordt apart iets georganiseerd. Ouders krijgen hierover bericht in de mail. 

We hebben ervoor gekozen om de wedstrijden te spelen in de nieuwe teamsamenstelling. In de aankomende week zijn er geen geplande trainingen. Om de start in de nieuwe teams goed te laten verlopen, worden van ieder team één of twee ouders benaderd met de vraag of zij de opstart willen organiseren. Concreet betekent dit: aanmaken app groep ouders, communiceren tijden wedstrijd/ rollen per team (rijouders/voor sommige teams keeperspullen etc) en afstemmen met de trainers of er eventueel nog ruimte is voor een kennismakingsmoment voor 12 juni. Daarnaast zal op 12 juni keepersmateriaal opgehaald kunnen worden. 

We hebben bij de verdeling van de rekening gehouden met de ervaring die bij sommige ouders al aanwezig is en met het feit of een team een trainer dan wel trainer/coach heeft.