Bladeren
18-4-2021
Trainingen vakantieperiode 23 april tot en met 16 mei


De meivakantieperiode en vele feestdagen komen er weer aan! Dit jaar lopen de meivakanties van de basisscholen en middelbare scholen niet gelijktijdig. De verschillende leeftijdscategorieën trainen op de volgende momenten:

ABC-jeugd:
In de week van 26 april en 3 mei zijn er geen reguliere trainingen gepland. Mocht je team toch willen trainen, stem dit dan in onderling overleg af tussen begeleidingsteam en technisch manager.
In de week van 10 mei wordt er volgens het reguliere trainingsschema getraind op maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 mei. Mocht je team ook willen trainen op donderdag 14 of vrijdag 15 mei, stem dit dan in onderling overleg af tussen begeleidingsteam en technisch manager.
Op zaterdag 24 april, 1 mei en 8 mei worden er door de club geen onderlinge oefenwedstrijden ingepland. Het is mogelijk om op eigen gelegenheid een tegenstander te regelen en een veld te reserveren door te mailen naar [email protected]

DEF-jeugd:
In de week van 26 april wordt er volgens het reguliere trainingsschema getraind (m.u.v. dinsdag 27 april)
In de week van 3 en 10 mei zijn er geen reguliere trainingen gepland.
Op zaterdag 1 en 8 mei worden er door de club geen onderlinge oefenwedstrijden ingepland. Het is mogelijk om op eigen gelegenheid een tegenstander te regelen en een veld te reserveren door te mailen naar [email protected]

Groeten,
STK