Bladeren
18-1-2021
Boos!

In de kerstvakantie is onze club onder handen genomen door vandalen en zijn o.a. de dug outs op veld 5 volledig afgebrand, is er op veld 3, 4 en 5 brandschade door vuurwerk ontstaan en zijn er op ons complex diverse (ernstige) vernielingen aangericht.

We hebben al vele maanden last van dit soort vandalisme. Van een feestje vieren en alles achterlaten tot veel ernstigere (en kostbaardere) vernielingen (bijvoorbeeld het bekladden van de dug outs met hakenkruizen). Hier hebben we aangifte van gedaan bij de politie.

De schade loopt op in de tienduizenden euro’s. Vandaar dat we ons terrein deels hebben moeten afsluiten met hekken, laten we de lampen op veld 4 aan tot middernacht en is er een poule met Phoenixleden die geregeld een rondje over het complex doen om poolshoogte te nemen. Ook denken we eraan om binnenkort camera’s op te hangen in de lichtmasten om, als het complex gesloten is, toezicht te kunnen houden en goede beelden van de daders aan de politie te kunnen overhandigen.

Je bent veilig op Phoenix! Deze praktijken gebeuren in de avond en nacht nadat de trainingen zijn afgelopen. Toch vragen we jealert te zijn op een verdachte situatie. Bel de hulpdiensten (bij direct gevaar: 112 en 0900-8844 bij een verdachte situatie). Geef het ajb ook even door aan de sap ([email protected]).


Geef een Reactie