14-12-2020
Lockdown en gevolgen hockey

Beste Phoeniciƫrs,

 

Zojuist was er een nieuwe persconferentie van de minister-president. Om het virus eronder te krijgen kondigde hij extra maatregelen aan. Ook regels die onze mooie sport betreffen. Op een rijtje de veranderingen die gelden t/m 19 januari 2021:

Iedereen

Tot en met 19 januari 2021 zijn (onderlinge) wedstrijden en competities niet toegestaan.

Senioren

Buitensport van 4 personen op anderhalve meter naar 2 personen op anderhalve meter. Op hoe groot veld volgt na advies KNHB. 

ABC-jeugd

Komende week wordt er, zoals afgelopen vrijdag gecommuniceerd, buiten getraind volgens het trainingsschema in de Phoenix LISA App.

In de week van 4 januari en 11 januari zal er, mits de temperaturen dit toelaten, buiten getraind worden. Eventueel volgen er kleine aanpassingen in het huidige veldtrainingsschema (berichtgeving hierover volgt spoedig) in verband met dat er een nieuwe puzzel gelegd moet worden om ook de DEF-jeugd op het veld te laten trainen in plaats van in de zaal.

DEF-jeugd

Van dinsdag 15 december 2020 t/m dinsdag 19 januari 2021 vervallen alle geplande zaalhockeyactiviteiten.

Deze week zal het STK een trainingsschema in elkaar zetten om op het veld te trainen. In de week van 4 en 11 januari zal er, mits de temperaturen dit toelaten, buiten getraind worden volgens dit nieuwe veldtrainingsschema.

Voor F0 en Funkey geen wijzigingen. Zij hebben een winterstopperiode. 

Hopelijk helpen deze zware maatregelen om samen het virus onder controle te krijgen zodat we daarna weer ons oude fijne hockeyleven samen kunnen oppakken.

Groet,

Het Bestuur en STK

Tibbe van Meerten, 14-12-2020 @ 20:50:46
Super dat jullie zo snel communiceren, en fijn dat er gekeken wordt naar buiten mogelijkheden! Dank daarvoor, keep up the good work


Geef een Reactie