29-9-2020
CORONAUPDATE: Landelijke regels op Phoenix per dinsdag 29 september -->
Beste leden en Phoenix-fans,
 
Tijdens de persconferentie gaf de minister-president gelukkig aan dat hockeyen mogelijk blijft. Maar ook worden er extra maatregelen ingezet. Hieronder lees je wat er de komende tijd gaat veranderen op Phoenix:

Horeca en toeschouwers
- Het clubhuis is dicht vanaf 29 september! Dat betekent: na de training of wedstrijd verlaat je het complex van Phoenix zo snel mogelijk. De toiletten en de keeperslockers zijn nog wel bereikbaar.

- Alle trainingen en wedstrijden zijn zonder toeschouwers! 

- Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen!

- Als kinderen thuis trainen of een wedstrijd spelen dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

- Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

- Voor de zondag geldt dat er de komende 2 speelronden geen team van de ochtend/middag zal zijn. Dit heeft als gevolg dat er geen vangnet meer is voor scheidsrechters die niet komen opdagen. Neem dus allemaal je verantwoordelijkheid en kom fluiten als je bent ingedeeld.

Thuis kijken 
Met de 360-video-masten (op veld 1 en 2) nemen we vanaf dit weekend alle wedstrijden op en zullen deze diezelfde avond delen met de aanvoerders, trainers en ouderbegeleiders. Zij kunnen de video’s via whatsapp delen met het team. 

Houd je aan de regels!
Verder kunnen wij jullie niet vaak genoeg duidelijk maken dat er buiten het veld 1,5 meter afstand gehouden moet worden en je je voordat je het complex betreedt, even moet aanmelden via de scan. 
 
Sportieve toeschouwers en gezellige Phoeniciërs, wij hopen jullie over 3 weken weer te mogen ontvangen!
 
Stay safe!

Bestuur Phoenix Hockey Zeist

Ps, heb je vragen, we lezen ze graag: [email protected]