1-7-2020
Per 1 juli worden de Coronamaatregelen door de overheid verder versoepeld. Dit is heel goed nieuws voor onze sport, het clubhuis en het terras.

Beste leden,

Per 1 juli worden de Corona-maatregelen door de overheid verder versoepeld. Dit is heel goed nieuws voor onze sport, het clubhuis en het terras.

De basisregel is dat iedereen buiten de velden 1,5 meter afstand van elkaar houdt. Met uitzondering van mensen uit één huishouden. Op deze regel blijft de gemeente handhaven. Houd je hier dus aan. Op het veld, voor alle leden, geldt de 1,5-meter-regel niet meer!

Bovenop de basisregel zijn deze richtlijnen goed om te weten:

-Binnen in het clubhuis mogen 35 man zitten (zo kunnen we de 1,5-meter-regel waarborgen).

-Buiten op ons complex mogen 250 man tegelijk zijn. Je mag dus kijken naar de (oefen)wedstrijden van je kind of even blijven kletsen na de wedstrijd. Je mag ook gebruik maken van het terrasmeubilair, zo lang je je houdt aan de basisregel.

-Het clubhuis is dicht van 11 juli tot 16 augustus.

-Van 1 tot 11 juli is het clubhuis alleen open op afspraak, vanaf 17 augustus zijn we weer gewoon open.

-De doucheruimtes en kleedkamers zijn tot 16 augustus niet toegankelijk.

-De wc’s zijn alleen open als het clubhuis open is.

Het houden aan de regels gaat heel goed. Daar zijn we enorm blij mee. Hou vol, sport bewust, blijf je houden aan de spelregels, zo hebben we samen hockeyplezier!

Bestuur De Jong

Klaas de Jong, Marjolijn Brachten, Jacco Vlug, Julie Janssen, Martijn Vriens, Irene van Gorkom en Febe OttenBijlage: poster-richtlijnen-sportaccommodatie-lr.pdf
Wiebe Podgorski, 25-9-2020 @ 20:20:08
Ok


Geef een Reactie