Bladeren
11-6-2020
Jeugd: De kennismakingstrainingen gaan van start
Voor de periode van 15 juni tot 4 juli zijn kennismakingstrainingen gepland.

In bijgevoegd overzicht kan je zien wanneer je met je NIEUWE team traint. In de meeste gevallen staat ook je trainer genoemd. Staat er een naam in het rood, dan is dit nog niet je vaste trainer in het nieuwe seizoen.

Wat is belangrijk om te weten:
  • De trainingen staan niet in de Phoenix App. De Excel is leidend
  • De trainingen gaan door tot 4 juli. Als je langer door wilt trainen kan dat in overleg met je trainer(s)
  • De trainingsdagen en -tijden in bijgevoegd schema zijn niet hetzelfde als de reguliere trainingstijden die vanaf september voor alle jeugdteams zullen ingaan!
  • Instuiftrainingen: Voor de MC3,4,5, MB3,4,5, MA3,4,5, JC3,4 en JB3,4 worden op zaterdag 20 en 27 juni extra instuiftrainingen georganiseerd. Je hoeft je niet aan te melden voor deze trainingen. Leuk als je er bij bent!
  • De kennismakingstrainingen voor de nieuwe F3, E6 en E8 teams zijn afgelopen zaterdag al gecommuniceerd in de brieven die de ouders/verzorgers hebben ontvangen nav de teamindelingen

Corona maatregelen
Houd je aan de regels op het terrein (en daarbuiten). Kom 5 minuten van tevoren en ga snel weer weg na je training. Houd buiten het hockeyveld 1,5 meter afstand en volg de richtlijnen zoals deze aangegeven zijn door Phoenix en het RIVM.
Hockeyers en trainers mogen nog steeds enkel het Phoenix complex betreden wanneer er een training ingepland staat voor hun team. 

We wensen jullie allemaal veel hockeyplezier!

Tot op het veld!

Sportieve groet,
STK en de hockeytrainers 


Bijlage: Trainingsschema Opstart Nieuwe Jeugdteams Tot Zomer en Senioren .pdf