8-11-2019
WINTERprofit - bericht van onze eigen Fysio

Beste sporter,

Wegens succes en op veler verzoek wordt dit jaar de WinterProFit actie herhaald

Speciale actie: WinterProFit!!

De winter komt eraan. Buitensporten in de winter wordt een stuk minder gedaan. Na de winterstop weer fit het veld op gaan. Gezond de feestdagen door, fit op de skivakantie of gewoon minder kans op blessures hebben?

Geeresteingroep locatie Profit biedt u de kans om dit bereiken, hiervoor bieden wij een WinterProFit-programma aan.

Voor slechts 55 euro heeft u de mogelijkheid om kennis te maken en deel te nemen aan een circuittraining, Pilatesles  of Bootcamp. Daarnaast kunt u gebruik maken van de vrije fitness om onbeperkt te trainen voor een periode van 3 maanden! U betaalt éénmalig 55 euro voor de periode van december tot en met februari. Dat is inclusief inschrijfkosten en BTW.

U kunt zich aanmelden voor een van de groepslessen. Aanmelden kan met voorkeurstijden en we kijken naar de mogelijkheden!

Als team meedoen? Dat kan, informeer naar de mogelijkheden voor een training op maat voor het team. Hierin nemen we jullie wensen en doelstellingen mee. We kijken naar beschikbaarheid, voorkeur voor dag en dagdeel. En zeker ook naar jullie sportwensen. Iedere weekdag maar ook in het weekend kan een training georganiseerd worden. Wees snel want de voorkeurstijden gaan snel. 


Aanmelden graag via [email protected] nl en laat in de mail ook uw telefoonnummer achter. Hierna wordt z.s.m. contact met u opgenomen.

Met vriendelijke groet

Milan Andrlik
Tel: 0620293210

Fysio- en Manueeltherapeut
Locatiemanager Zeist

BIG: 9058914404