1-11-2019
Belangrijke informatie ZAALHOCKEY

Nu de eerste afkeuring van het veld een feit is, komt het zaalseizoen dichterbij.

In de bijlage de trainingstijden en de locaties.

 

Het reguliere trainingsschema wordt in het weekend van 24 november ook in Lisa gepubliceerd. 

Een paar aanvullende zaken:

 

1. Het overzicht betreft de reguliere zaaltrainingen voor de periode van 25 november tot 7 februari. In verband met de laatste competitie wedstrijden op 30 november kan het zijn dat je nog een veldtraining hebt in de week van 25 november.  Sommige teams starten al eerder in de zaal. Hierover krijg je apart bericht via je trainer.

2. Op pagina twee vind je het schema voor de trainingsmomenten op de zondag. Kijk even of je trainer al iets voor je geregeld heeft. Er is nog ruimte. Je kunt via [email protected] aangeven als je als team wilt trainen. Wie het eerst komt….

3. In de eerste week van de kerstvakantie zijn er geen trainingen. In de tweede week kunnen teams wel in de zaal terecht. Als je dat als trainer/ouderbegeleider nog niet geregeld hebt, maar dit wel wil: ook dan ontvangen we graag een bericht van trainer of ouderbegeleider via [email protected].

 

De indeling van de competities komt helaas pas heel laat (24 november is de verwachting). Houd daarom rekening met de volgende speeldata waarop een wedstrijd ingepland kan worden:

December: 1,7,8,14,15

Januari: 5,11,12,18,19,25,26

Februari: 1,2,8,9,15,16


Veel succes dit weekend en tot op Phoenix of in de zaal.

Sportieve groet, 

STK en Zaalcommissie

 Bijlage: Trainingsschema zaal regulier en zondagen 2019-2020 publicatie.191102.pdf