4-3-2019
Volgend seizoen keepen in de D-lijn? Lees dan verder!


Als iedereen de bal al doorgelaten heeft, dan is er nog 1 die de kans heeft om de bal te stoppen… onze keepers! Om het plezier in het keepen te stimuleren en spelers al vroeg met het keepen in aanraking te laten komen traint de nieuwe keepersclub (o.a. bestaande uit de keepers van Heren 1 en Dames 1) elke dinsdag met een enthousiaste groep keepers.


Vanaf de D-jeugd is het mogelijk om vaste keeper te worden op Phoenix. Voor huidige E8-spelers en 1ste jaars D-jeugd spelers die wellicht interesse hebben om volgend jaar keeper te worden, biedt de keepersclub de mogelijkheid om de aankomende periode op de dinsdagen mee te trainen met de huidige keeperstrainingen. Hiermee kunnen geïnteresseerde keepers erachter komen of zij in de D-jeugd echt keeper willen worden, of toch nog liever willen blijven spelen. Tevens biedt de keepersclub aan ouders/verzorgers en kinderen de mogelijkheid om dieper in gesprek te gaan met de keepersclub, huidige keepers en ouders van keepers over wat het betekent om vaste keeper te worden in de D-jeugd.

 

Mocht jij, jouw zoon of dochter geïnteresseerd zijn om beter kennis te maken met het keepersvak om vervolgens de beslissing te kunnen nemen of jij, hij/zij inderdaad vaste keeper wil worden op Phoenix, stuur dan voor maandag 11 maart een mail naar [email protected] phoenixhockey.nl. Dan kan ik jullie vervolgens in contact brengen met de keepersclub!

De keepersclub en ik hopen op veel enthousiaste aanmeldingen!

Groeten,

Anouck Gielisse

Technisch Manager DEF-jeugd


Geef een Reactie