9-10-2017
De ENGIE hoek al gezien?

Heb je de ENGIE hoek al gezien in het clubhuis? Die zit bomvol groene energie! Heb jij je telefoon al opgeladen en even energie gepakt?

 

De afgelopen periode zijn ENGIE en Phoenix druk bezig geweest om een hele leuke actie op te zetten, die voor jou heel aantrekkelijk is, maar ook een waar Phoenix veel aan heeft.

 

ENGIE heeft voor een ieder die Phoenix een warm hart toedraagt een scherp aanbod samengesteld. Als je nu klant wordt bij ENGIE, kun je makkelijk tot €300 besparen op je energierekening én steun je Phoenix! Om ook onderweg op te kunnen laden, doet ENGIE er een gratis Powerbank bij, ter waarde van €40.Naast de voordelen voor jou steun je dus ook onze club!

 

Want...als jij er voor kiest om elektriciteit en gas af te nemen van ENGIE, doneert ENGIE €100 aan de clubkas van Phoenix! Overstappen is heel makkelijk. Je berekent makkelijk je maandkosten, vult je gegevens in en de rest doet ENGIE voor je.

 

Wij zijn trots op de samenwerking en het aanbod dat ENGIE en Phoenix voor jullie neer hebben gezet. Met de opbrengst uit deze actie gaan we mooie dingen doen!

 

Met ENGIE Opgewekt kies je voor duurzame energie die goed is voor de wereld én voor jou. Sluit je aan, verlaag je energiekosten en help Phoenix vooruit!

 

Kijk dus snel op: www.engie-energie.nl/phoenix en meld je aan, voor jezelf en voor Phoenix!