Omruilactie tenue 
Een nieuw seizoen, een nieuw shirt!?

Ruil gratis je shirt om en krijg tevens trainingssokken van The Indian Maharadja cadeau!

Van 15 juli tot 1 september kunnen die leden van Phoenix die afgelopen seizoen een nieuw shirt hebben gekocht, deze gratis omruilen bij Het Sportpaviljoen. Dit kan ook als je dit shirt wilt omruilen voor een grotere maat. Je krijgt dan meteen ook een gratis paar trainingssokken van onze kledingsponsor Indian Maharadja. 

" Vorig seizoen zijn wij, The Indian Maharadja, een samenwerking aangegaan met jullie hockeyclub Phoenix. Een samenwerking ga je niet zo maar aan. Dit doe je voor meerdere jaren en dan wil je dat alles goed verloopt. Helaas is dat afgelopen seizoen niet het geval geweest. Clublogo’s die loslaten is het laatste wat je wil en dit past absoluut niet bij de kwaliteit van onze producten. Daarom zijn we de flauwste niet en geven wij iedereen een nieuw clubshirt.  Omdat we de pijn nog iets meer willen verzachten krijg je van ons een paar trainingssokken cadeau”, aldus Wisse Mewiss van Indian Maharadja. 

Kortingsactie bij Sportpaviljoen
Wil jij een nieuw clubshirt ontvangen, kom deze dan vanaf 15 juli deze omruilen bij het Sportpaviljoen. Je kan dan meteen profiteren van de speciale 15% kortingsactie op de nieuwe collectie schoenen en sticks! 

We hopen dat komend seizoen voor jullie een succes wordt en je met veel plezier in jullie prachtige tenue op de velden staat.

Veel sport plezier!

The Indian Maharadja 
Sportpaviljoen
Sponsorcommissie Phoenix