Nieuwsoverzicht
 
Zondag 22 april = Bavaria Super Sunday! 
Kom je aanmoedigen? 
Dames 1 speelt om 12.30 tegen de dames 1 van BH&BC Breda.  Heren 1 speelt om 14.45 tegen de heren 1 van GHHC Groningen.
 
Lees meer >>
 
Het is volop lente, dus ook bij Phoenix slaat de voorjaarsschoonmaak toe. De bak met gevonden voorwerpen hebben we opgeruimd en alle kleding, schoenen, ski medailles, waterflessen, knuffels etc. etc. hebben we uitgesorteerd. 
 
Lees meer >>
 
Aan het eind van dit hockeyseizoen neemt Melchior afscheid als trainer/coach van Heren 1. 
Graag willen wij Melchior hartelijk bedanken voor de twee seizoenen die hij bij Phoenix heeft gewerkt. Een prachtig eerste seizoen met een mooie klassering, gevolgd door een een seizoen waar veel nieuwe, jonge spelers zijn
 
Lees meer >>
 
Din van den Berg is komend seizoen de nieuwe hoofdcoach van Phoenix H1. Na zelf 7 jaar gespeeld te hebben in H1 keert Van den Berg hiermee terug naar zijn oude nest. 
 
Lees meer >>
 
Lieve A en B jeugd,
Nog even en dan start er weer een heel drukke periode voor jullie. Examens, tentamens, proefwerkweek en daar moet natuurlijk hard voor geleerd worden. Na deze drukke periode is het dan ook weer hoog tijd voor wat gezelligheid.
 
Lees meer >>
 
Nog iets minder dan 2 weken en dan is het zover het Glow in the Dark C Feest. Gelukkig hebben we al veel positieve reacties gehad en hopen wij dat jullie met grote getalen zullen komen!!
 
Lees meer >>
 
Zondag 8 juli is het dan weer zover het Familietoernooi.  Dit jaar is het thema:
The P(hoenix) Party
The Perfect Powerful Place to be
 
Lees meer >>
 
Ter informatie voor onze leden en niet leden; Vandaag zijn er op diverse plekken in en rond het clubhuis beveilingscamera's opgehangen, dit ter preventie van inbraak en vandalisme.
 
Lees meer >>
 
De commissie van de Phoenix Business Trophy is al weer druk bezig met de voorbereidingen! Dit jaar verwachten wij tijdens het bedrijven-hockeytoernooi weer ongeveer 30 teams te mogen ontvangen op Phoenix. Het toernooi kenmerkt zich vooral als gezellig en laagdrempelig. Er wordt in diverse poules gespeeld qua niveau en we spelen in gemengde
 
Lees meer >>
28-3-2018
 
Hey C-jeugd, mogen wij even jullie aandacht?
Nog even en dan zit het seizoen er al weer op en gaan de 2e jaars C de teams verlaten om verder te gaan in de B. Dus dacht het Jeugbestuur hoe leuk zou het zijn om nog een spetterend soort afscheidsfeest te organiseren  Na het overweldigende succes van vorig jaar gaan we dit keer nog
 
Lees meer >>
 
Aanmeldingen wachtlijst nieuwe leden,   Om een goed beeld te krijgen van onze wachtlijst en de nieuwe aanmeldingen jongste jeugd, is het erg belangrijk dat zowel huidige leden als wachtlijst leden bij ons met de juiste gegevens (woonadres en e-mailadres) staan geregistreerd.   Waarom is dat? Gezinsleden van leden
 
Lees meer >>
 
Beste Phoeniciërs,   Alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Daar horen elk jaar ook weer nieuwe leden en opzeggingen bij.   Wij willen iedereen aangeven dat opzeggingen van jeugdleden VOOR 1 mei gedaan moeten worden bij de ledenadministratie. Als je opzegging na 1 mei 2018 bij ons binnen is,
 
Lees meer >>
 
Alvast voor in de agenda's:
 
Van 11 t/m14 juni 2018 & 18 t/m 21 juni 2017 vinden op Phoenix de selectietrainingen plaats voor alle spelers die het komende seizoen (2018/2019) in de 11-tallen gaan uitkomen.
Op 22 juni zal de ‘voorlopige’ teamindeling 2018-2019 gepubliceerd worden.
 
Lees meer >>
 
Beste Phoenicier,
De nieuwe Tetter is uit: www.phoenixtetter.nl . Vol nieuws over onze mooie club. Lees 'm en je bent weer van alles op de hoogte!  Veel leesplezier, 

De Tetter-redactie,

Jorrit Spruijt Anita Verbree Marjolijn Brachten
 
Lees meer >>
 
Aanmelden externe instroom eerstelijns elftaljeugd seizoen 2018/19 Speel je momenteel niet bij Phoenix en wil je in aanmerking komen voor eerstelijns selectie A-D? Meld je dan aan bij onze manager Top jeugd, [email protected] o.v.v. je hockey-CV, motivatie en persoonlijke gegevens. De
 
Lees meer >>
 
Na vele jaren vertrekt Olga Peters bij de arbitragecommissie en zoeken we een opvolger die verantwoordelijk wil zijn voor de organisatie en planning van de jaarlijkse arbitrage 4-weekse. Een mooie en verantwoordelijke klus met veel impact!


Wat is de arbitrage 4-weekse?
 
Lees meer >>
 
Elke woensdag , tijdens de reguliere competitie, is er de mogelijkheid om door je trainings- of keepers materialen heen te gaan. Heb je vragen, zijn materialen kwijt of stuk, loop dan even langs. Van 17:00 tot 17:30 uur zijn we aanwezig bij de bar of TD hok.
 
Lees meer >>
 
Heb je de ENGIE hoek al gezien in het clubhuis? Die zit bomvol groene energie! Heb jij je telefoon al opgeladen en even energie gepakt?
 
De afgelopen periode zijn ENGIE en Phoenix druk bezig geweest om een hele leuke actie op te zetten, die voor jou heel aantrekkelijk is, maar ook een waar Phoenix veel aan heeft.
 
Lees meer >>
 
Op Phoenix kennen wij als sinds jaar en dag de term "Team van de dag". Dit is het team dat 's ochtends vroeg begint en het team dat 's middags laat eindigt.  
De lijst met de indeling van de teams staat in de Phoenix agenda, in de app en op de site.
 
Lees meer >>