Nieuwsoverzicht
 
Beste zaalhockeyers,   De komende weken zal er wekelijks een actueel trainingsschema voor de zaal gepubliceerd worden. Check je trainingstijd én trainingslocatie in bijgevoegde pdf wekelijks!   Let op: Als je het laatste team op je trainingslocatie bent, vergeet nooit alle balken op te ruimen en achter te laten
 
Lees meer >>


 
Helaas heeft de storm van vandaag ook gevolgen voor de zaalhockey. Zowel de blaashal van Fletiomare als van Leusden hebben schade geleden door de storm. Fletiomare ligt er voor de rest van het seizoen helemaal uit. De blaashal van Leusden is mogelijk nog te repareren. Dit gaat echter minimaal 2 tot 3 weken duren.
 
Lees meer >>
 
Tijdens het zaalhockeyseizoen 2017-2018 vind je via onderstaand link van de KNHB de laatste informatie over afgelastingen.
https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/afgelastingen-seizoen-2017-2018
 
Lees meer >>
 
Beste spelers, trainers, ouderbegeleiders, scheidsrechters en overige geïnteresseerden,
De spelregels voor de zaal zijn sinds vorig jaar (2016) gelijk gebleven. Op de KNHB site is het volgende te vinden over de zaalregels:
 
Lees meer >>


 
Hierbij het totale overzicht van de reguliere zaaltrainingen.
Er zijn nog een paar kleine wijzigingen doorgevoerd, dus check nogmaals dit schema!
Alles staat klaar om er een geweldig zaalseizoen van te maken. Veel dank aan de zaalcommissie en iedereen die het mogelijk maakt dat alle teams zaaltraining kunnen krijgen!
 
Lees meer >>


 
Dit is het overzicht van alle trainingszondagen van de E6, E8 en 11 tallen!
 
Phoenix STK
 
Lees meer >>


 
Heb je de ENGIE hoek al gezien in het clubhuis? Die zit bomvol groene energie! Heb jij je telefoon al opgeladen en even energie gepakt?
 
De afgelopen periode zijn ENGIE en Phoenix druk bezig geweest om een hele leuke actie op te zetten, die voor jou heel aantrekkelijk is, maar ook een waar Phoenix veel aan heeft.
 
Lees meer >>
 
Op Phoenix kennen wij als sinds jaar en dag de term "Team van de dag". Dit is het team dat 's ochtends vroeg begint en het team dat 's middags laat eindigt.  
De lijst met de indeling van de teams staat in de Phoenix agenda, in de app en op de site.
 
Lees meer >>