Nieuwsoverzicht
 
Phoenix doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen van woensdag 25 oktober tot en met woensdag 8 november 2017 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. De bank stelt een bedrag van € 150.000 beschikbaar. Na
 
Lees meer >>
 
WILD WILD PHOENIX
Op zaterdag 18 november is het zover: het enige echte ouderfeest van Phoenix met als thema WILD WILD PHOENIX.


De band Cash Cows geven een spetterend optreden en DJ Michael Tom maakt er natuurlijk een VET-WILD feestje van.

 
Lees meer >>


 
Het Jeugdbestuur trakteert jullie op een spetterend feestje en wel op zaterdag  11 november...  Het is tijd voor een ..... C Feest! 
Thema:"AMERICAN HIGH SCHOOL"
 
Lees meer >>


 
Heb je de ENGIE hoek al gezien in het clubhuis? Die zit bomvol groene energie! Heb jij je telefoon al opgeladen en even energie gepakt?
 
De afgelopen periode zijn ENGIE en Phoenix druk bezig geweest om een hele leuke actie op te zetten, die voor jou heel aantrekkelijk is, maar ook een waar Phoenix veel aan heeft.
 
Lees meer >>
 
Nieuwe trainer JC2 gezocht!
Vanaf december/januari zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer/coach voor de talentvolle jongens van JC2! De huidige trainer trekt vol energie de kar, maar zal helaas voor de jongens vanaf januari gaan reizen.
 
Lees meer >>
 
Het Jeugdbestuur trakteert jullie op een gaaf feestje en wel op zaterdag 4 november!!  
Het is tijd voor een ..... D Feest!  Thema: "Rock and Roll" met het DJ duo 'THE PARTY ANIMALS"
 
Lees meer >>
 
Op zaterdag zijn de scheidsrechters verantwoordelijk voor het sproeien van de velden. Voor velden 1 en 2 is de routine net wat anders dan op veld 3.  Je leest hier alles over in de bijlage (pdf)

 
 
Lees meer >>


 
Op Phoenix kennen wij als sinds jaar en dag de term "Team van de dag". Dit is het team dat 's ochtends vroeg begint en het team dat 's middags laat eindigt.  
De lijst met de indeling van de teams staat in de Phoenix agenda, in de app en op de site.
 
Lees meer >>
 
Clubscheidsrechters gezocht!
De arbitrage commissie is altijd op zoek naar enthousiaste ouders die onze poule van ouderscheidsrechters komen versterken om op zaterdag een junioren wedstrijd te fluiten. Hockey-ervaring heeft de voorkeur. Als je nog geen clubscheidsrechterskaart hebt, dan zorgen wij dat je mee kunt doen met een
 
Lees meer >>
 
Elke woensdag , tijdens de reguliere competitie, is er de mogelijkheid om door je trainings- of keepers materialen heen te gaan. Heb je vragen, zijn materialen kwijt of stuk, loop dan even langs. Van 17:00 tot 18:00 uur zijn we aanwezig bij de bar of TD hok.
 
Lees meer >>
 
Beste Scheidsen,
 
Voor het nieuwe seizoen hebben we in een document ( opfrisser ) de belangrijkste zaken op een rijtje gezet voor alle scheidsrechters (jeugd en ouders) die op de zaterdag fluiten. Deze instructies gelden uiteraard ook voor de scheidsen op de zondag, waarbij de opmerkingen die betrekking hebben op regels
 
Lees meer >>