Nieuwsoverzicht
 
Onze eigen Phoenix fysiotherapeuten zien veel spelers op vaak jonge leeftijd met voet klachten. Vaak is dit te voorkomen of te verhelpen door het dragen van goede schoenen. In de bijlage tips waar je op kunt letten bij het kopen van (hockey) schoenen voor je kind of voor jezelf.  Een paar van de belangrijkste tips: ·Let bij het
 
Lees meer >>


 
Ons clubhuis is gesloten tot 5 augustus.
Behalve voor de al afgesproken trainingen.
We wensen iedereen een hele fijne vakantie!
Tot volgend seizoen, Charl & team
 
Lees meer >>
 
Aftrap met ‘LaTrappe’ A night to remember!
➢Ben jij lid of ouder van een lid van Phoenix ? ➢Hou je van gezelligheid en het ontmoeten van andere (ouders van) leden? ➢Gewoon omdat je dat leuk vindt, de club nog niet zo goed kent of misschien omdat je nog niet zoveel mensen in Zeist kent? ➢Netwerken kan uiteraard
 
Lees meer >>
 
De FIH heeft per 1 januari 2019 spelregelwijzigingen doorgevoerd binnen het veldhockey. 

 
Lees meer >>
 
Suus Broers en Dylan de Boer zijn geselecteerd voor het opleidingsteam voor landelijk B. Van harte gefeliciteerd! Phoenix is trots op jullie.
 
Lees meer >>
 
Beste ouders,   Elk jaar zoeken we weer ouders die het aankomende seizoen een team willen begeleiden. De lijncoördinatoren zijn druk bezig voor elk team enthousiaste ouderbegeleiders te vinden.   Wij zoeken: • Enthousiaste ouder(s) die sportiviteit en respect belangrijk vinden
 
Lees meer >>
 
De toernooi-kampioenen van vandaag: Teun, Florine, Jente, Florine, Valerie en Lauren.


Wat was het een prachtig zonnige ochtend! Alle ouders en kinderen bedankt voor jullie gezelligheid en inzet. Sociability jongste jeugd super georganiseerd! Dankjulliewel.
 
Lees meer >>
 
Phoenix zou Phoenix niet zijn zonder haar trouwe sponsoren. Wij zijn daar blij mee en zoeken voor onze sportieve, maatschappelijke en gezellige evenementen altijd naar nieuwe sponsoren.  Bij Phoenix realiseren wij dat een sponsor meer waard kan zijn en  niet alleen maar vanwege wat goodwill een sportvereniging sponsort. Sponsoring
 
Lees meer >>


 
KAMPIOENEN!!! Onze mannen Vet A hebben ‘t geflikt. Kampioen en dus promoveren naar de HOOFDKLASSE. Ontzettend goed heren, heel Phoenix is trots op jullie! 

 
Lees meer >>
18-4-2019
 
De plannen voor de verbouwing van ons pand krijgen steeds meer vorm. Daarnaast hebben we een duurzame wens om langs de velden en op het complex op LED-verlichting over te gaan. En dit kost geld, serieus veel geld. 

 
Lees meer >>
 
RETTEKETETTER.... er is weer een nieuwe Tetter💌! Lees ons clubblad en je bent weer van alles op de hoogte:  phoenixtetter .
 
Lees meer >>
 
Ook dit weekend hebben we een flink aantal aspirant-zaalkampioenen toe te juichen.
JC1 heeft het kampioenschap in eigen hand! Als ze een van de wedstrijden gelijk spelen dan is de buiten al binnen!  MB12 en Heren 1 en Heren 4 zijn kampioen als ze beide wedstrijden winnen en MA1 wordt kampioen als de andere mogelijke
 
Lees meer >>
 
Het was een top-Phoenix-weekend met maar liefst 4 kampioensteams: JE8E1, MD1, MB1 en Dames 1.

Allemaal echt super gefeliciteerd!

 
Lees meer >>
 
Zomervakantie plannen? Hockey begint vroeg het aankomende seizoen!
Voor iedereen die al uitkijkt naar de zomervakantie of plannen aan het maken is, is het handig om te weten wanneer de trainingsweek begint.
 
Lees meer >>
26-11-2018
 
Beste Phoeniciër,

Er is weer een nieuwe Tetter:  www.phoenixtetter.nl . Vol nieuws over onze mooie club. Lees ‘m en je bent weer van alles op de hoogte!
Veel leesplezier,

De Tetter-redactie, Jorrit Spruijt &Marjolijn Brachten
 
Lees meer >>
 
De jeugdvoorcompetitie zit er weer op. Dat betekent dat voor vrijwel alle jeugdteams de competitie opnieuw wordt ingedeeld (27 okt starten de eerste wedstrijden weer). Alleen de C-jeugd speelt door in de huidige competitie tot de winterstop.

 
Lees meer >>
 
Beste Phoeniciërs,
Er staat weer een nieuwe  Tetter  ( https://www.phoenixtetter.nl ) voor je klaar. De nieuwsbrief van onze mooie club. Lees 'm en je bent weer van alles op de hoogte.
Veel leesplezier!
 
Lees meer >>
 
Op dinsdagavond en woensdagmiddag kan je, in het clubhuis, voor elke (beginnende) klacht terecht bij de fysiotherapeuten van de Geerensteingroep:
Op dinsdagavond is Jesper Wallet aanwezigvan 19:00 - 20:00uur
Op woensdagmiddag is Milan Andrlik aanwezig van 17:00 - 18:30 uur 
Lees meer >>
 
Wat mooi, de jongerenclub van de Oosterkerk in Zeist heeft de ruim 200 Phoenix shirts die wij geschonken hebben aan de kinderen van Blessed Generation Kenya naar Kenia gebracht én ze hebben er een prachtig blog over bijgehouden. Lees het hier: https://keniareis2018.wordpress.com.
 
Lees meer >>
 
Afgelopen vrijdag was het dan echt zover. Het afscheid van van Talmon en Stephan Mühlstaff als trainers van A1. Hun trainersloopbaan begon bij de E-tjes en na uiteindelijk enkele jaren JA1 hebben ze besloten om te stoppen. En hoe: want met de JA1 zijn ze nog kampioen in de Super A geworden! Met recht kan gezegd worden dat zij mede hebben
 
Lees meer >>
 
Een super-prestatie, die geweldig past bij zijn ontwikkeling en die van Phoenix als geheel. We wensen hem veel succes in Santander (Spanje), waar de komende weken het EK voor Under18 wordt gespeeld. 
 
Lees meer >>
5-7-2018
 
Let op: 2e weekend herfstvakantie is gewoon speelweekend! Op zaterdag 27 oktober zijn er voor alle jeugdteams reguliere competitiewedstrijden!  Spoorwegderby is gepland op zaterdag 1 september, alle teams worden ingepland voor een wedstrijd tegen Shinty op zo gelijk mogelijk niveau. De eerste lijns teams A en B starten
 
Lees meer >>
5-7-2018
 
Goed nieuws!
Vanaf het nieuwe seizoen is de Poolse oud international Arek Matuszak de keeper van Phoenix Heren 1! Ook gaat Arek keeperstrainingen verzorgen, ook voor de jeugd.
 
 
Lees meer >>
 
Ontzettend trots zijn we op Caroline Zoller en Robert Edzes Koerts. Tijdens de ALV van afgelopen dinsdag werden zij terecht benoemd tot Phoenix Steunpilaren.
 
Lees meer >>
 
Gisteravond tijdens de Algemene Leden Vergadering is:
Léon Jansen herbenoemd als bestuurslid Junioren & Opleiding;
Febe Otten benoemd tot bestuurslid Facilitaire Zaken (was bestuurslid Senioren);
 
Lees meer >>
 
Door de wedstrijdsecretaris worden voor iedere zondag een Team van de Ochtend en een Team van de Middag aangewezen. Dit staat aangegeven in het wedstrijdschema dat wordt verspreid onder de aanvoerders. De verdeling is zodanig dat ieder team evenredig aan bod komt.
 
Lees meer >>