Nieuwsoverzicht
 
Zomervakantie plannen? Hockey begint vroeg het aankomende seizoen!
Voor iedereen die al uitkijkt naar de zomervakantie of plannen aan het maken is, is het handig om te weten wanneer de trainingsweek begint.
 
Lees meer >>
 
Het Digitaal Wedstrijdformulier is gewijzigd. De handleiding kan je vinden op de site van de KNHB:  handleiding DWF .
 
Lees meer >>
 
Ben jij 16 jaar of ouder: kom dan de sponsorcommissie helpen. Je wordt ervoor betaald , krijgt hulp van de ervaren commerciële toppers uit de sponsorcommissie en je kan zelf je tijd indelen (superhandy ivm school/studie). 

 
Lees meer >>
 
In januari is de bar alleen open tijdens wedstrijden van veteranen en de trimmers.
I.v.m. onderhoudswerkzaamheden is de bar vanavond (7 januari) nog niet open.

Groet, Charl en het barpersoneel
 
Lees meer >>
 
Vanaf morgen starten de wekelijkse bootcamptrainingen weer!
C- en D-jeugd: 18:00-19:00 A- en B-jeugd: 19:00-20:00
Je hebt géén hockeystick nodig, dus die kan thuisblijven.
 
Lees meer >>
 
Eva de goede, ooit begonnen bij onze mooie club, is genomineerd voor beste speelster 2018 @fihockey. 
Heel Phoenix stemt even op haar toch? http://www.fih.ch/global-stars/hockey-stars/2018/player-of-the-year-award/ 
 
Lees meer >>
 
Vandaag wordt onze sproei-installatie winterklaar gemaakt en kan er niet meer gesproeid worden. Dit duurt tot na de vorst, waarschijnlijk begin maart.
Fijn zaalseizoen allemaal :)
 
Lees meer >>
26-11-2018
 
Beste Phoeniciër,

Er is weer een nieuwe Tetter:  www.phoenixtetter.nl . Vol nieuws over onze mooie club. Lees ‘m en je bent weer van alles op de hoogte!
Veel leesplezier,

De Tetter-redactie, Jorrit Spruijt &Marjolijn Brachten
 
Lees meer >>
 
Alle laatste wijzigingen voor het zaal trainingsschema zijn verwerkt in de bijlage en in LISA.
Veel hockeyplezier in de zaal!
namens het STK en de Zaalcommissie!
 
Lees meer >>


 
Dit winterseizoen gaan alle jeugdteams  alleen in de zaal trainen.
Redenen hiervoor zijn: - Het clubhuis is dicht en er is dus geen ijs of wc beschikbaar - We willen en kunnen de jeugdtrainer/coaches niet de verantwoordelijkheid voor het te trainen team geven, stel er gebeurd iets...…
 
Lees meer >>
 
Na de kerstvakantie gaan de F3-tallen ook lekker trainen in de zaal. In de bijlage vind je het overzicht van alle trainingszondagen en de tijden.
Veel plezier!
De Zaalcommissie
 
Lees meer >>


 
Afgelopen maandag 15 oktober heeft de laatste selectie voor het district Midden Nederland in de Jongens C groep voor de Volvo DistrictOntmoetings Dagen (DOD) plaatsgevonden.
Dylan de Boer uit JC1 heeft de selectie gehaald en daar zijn we als club heel trots op.

 
Lees meer >>
 
De jeugdvoorcompetitie zit er weer op. Dat betekent dat voor vrijwel alle jeugdteams de competitie opnieuw wordt ingedeeld (27 okt starten de eerste wedstrijden weer). Alleen de C-jeugd speelt door in de huidige competitie tot de winterstop.

 
Lees meer >>
 
Beste Phoeniciërs,
Er staat weer een nieuwe  Tetter  ( https://www.phoenixtetter.nl ) voor je klaar. De nieuwsbrief van onze mooie club. Lees 'm en je bent weer van alles op de hoogte.
Veel leesplezier!
 
Lees meer >>
 
Op dinsdagavond en woensdagmiddag kan je, in het clubhuis, voor elke (beginnende) klacht terecht bij de fysiotherapeuten van de Geerensteingroep:
Op dinsdagavond is Jesper Wallet aanwezigvan 19:00 - 20:00uur
Op woensdagmiddag is Milan Andrlik aanwezig van 17:00 - 18:30 uur



 
Lees meer >>
 
Wat mooi, de jongerenclub van de Oosterkerk in Zeist heeft de ruim 200 Phoenix shirts die wij geschonken hebben aan de kinderen van Blessed Generation Kenya naar Kenia gebracht én ze hebben er een prachtig blog over bijgehouden. Lees het hier: https://keniareis2018.wordpress.com.
 
Lees meer >>
 
Afgelopen vrijdag was het dan echt zover. Het afscheid van van Talmon en Stephan Mühlstaff als trainers van A1. Hun trainersloopbaan begon bij de E-tjes en na uiteindelijk enkele jaren JA1 hebben ze besloten om te stoppen. En hoe: want met de JA1 zijn ze nog kampioen in de Super A geworden! Met recht kan gezegd worden dat zij mede hebben
 
Lees meer >>
 
Een super-prestatie, die geweldig past bij zijn ontwikkeling en die van Phoenix als geheel. We wensen hem veel succes in Santander (Spanje), waar de komende weken het EK voor Under18 wordt gespeeld. 
 
Lees meer >>
5-7-2018
 
Let op: 2e weekend herfstvakantie is gewoon speelweekend! Op zaterdag 27 oktober zijn er voor alle jeugdteams reguliere competitiewedstrijden!  Spoorwegderby is gepland op zaterdag 1 september, alle teams worden ingepland voor een wedstrijd tegen Shinty op zo gelijk mogelijk niveau. De eerste lijns teams A en B starten
 
Lees meer >>
5-7-2018
 
Goed nieuws!
Vanaf het nieuwe seizoen is de Poolse oud international Arek Matuszak de keeper van Phoenix Heren 1! Ook gaat Arek keeperstrainingen verzorgen, ook voor de jeugd.
 
 
Lees meer >>
 
Ontzettend trots zijn we op Caroline Zoller en Robert Edzes Koerts. Tijdens de ALV van afgelopen dinsdag werden zij terecht benoemd tot Phoenix Steunpilaren.
 
Lees meer >>
 
Gisteravond tijdens de Algemene Leden Vergadering is:
Léon Jansen herbenoemd als bestuurslid Junioren & Opleiding;
Febe Otten benoemd tot bestuurslid Facilitaire Zaken (was bestuurslid Senioren);
 
Lees meer >>
 
Door de wedstrijdsecretaris worden voor iedere zondag een Team van de Ochtend en een Team van de Middag aangewezen. Dit staat aangegeven in het wedstrijdschema dat wordt verspreid onder de aanvoerders. De verdeling is zodanig dat ieder team evenredig aan bod komt.
 
Lees meer >>