Nieuwsoverzicht
17-11-2018
 
Als je de sproeier aanzet komt er een laagje ijs op ‘t veld waardoor ze onbespeelbaar worden. Dus even niet sproeien!
 
Lees meer >>
 
Op donderdagavond 29 november 2018 zal in het clubhuis om 20.00 uur de Algemene Leden Vergadering van SV Phoenix worden gehouden.
 
We houden het dit keer kort. Aansluitend aan de ALV houdt het bestuur namelijk een informatieavond over:
 
 
Lees meer >>


 
GEZOCHT ZAALLEIDING
Om de zaalcompetitie soepel te laten verlopen zijn we op zoek naar zaalleiders.
Per team zoeken we 2 ouders die tijdens de thuiswedstrijden van het team van hun zoon/dochter de zaalleiding op zich willen nemen.
 
Lees meer >>
 
Vanaf 26 november gaan 6-,8- en 11-tallen de zaal in! In de bijlage vinden jullie de trainingstijden zoals die zijn afgestemd tussen de trainers, STK en de zaalcommissie. Voor MB3 staan er nog 2 tijden in het overzicht. We geven jullie zo snel mogelijk uitsluitsel wat jullie definitieve trainingstijd wordt!
 
Lees meer >>


 
Op zondag 18 en 25 november zijn er extra zalen gehuurd voor extra trainingen. In de bijlage vind je de trainingstijd voor jouw team!
Veel plezier!
de Zaalcommissie
 
Lees meer >>


 
Na de kerstvakantie gaan de F3-tallen ook lekker trainen in de zaal. In de bijlage vind je het overzicht van alle trainingszondagen en de tijden.
Veel plezier!
De Zaalcommissie
 
Lees meer >>


 
Beste scheids,
Fluiten in de zaal...Hoe zat dat ook alweer? Lage ballen, niet slaan, 3 meter afstand... lange corner? 
Wij organiseren een opfrisavond waarna je helemaal klaar bent voor de zaal! 
 
Lees meer >>
 
Afgelopen maandag 15 oktober heeft de laatste selectie voor het district Midden Nederland in de Jongens C groep voor de Volvo DistrictOntmoetings Dagen (DOD) plaatsgevonden.
Dylan de Boer uit JC1 heeft de selectie gehaald en daar zijn we als club heel trots op.

 
Lees meer >>
 
De jeugdvoorcompetitie zit er weer op. Dat betekent dat voor vrijwel alle jeugdteams de competitie opnieuw wordt ingedeeld (27 okt starten de eerste wedstrijden weer). Alleen de C-jeugd speelt door in de huidige competitie tot de winterstop.

 
Lees meer >>
 
Beste Phoeniciërs,
Er staat weer een nieuwe  Tetter  ( https://www.phoenixtetter.nl ) voor je klaar. De nieuwsbrief van onze mooie club. Lees 'm en je bent weer van alles op de hoogte.
Veel leesplezier!
 
Lees meer >>
 
Hulp gezocht voor ledenadministratie
 
Zonder de ledenadministratie zijn we nergens. Zij houden de inschrijvingen bij, alle mutaties, plaatsen leden, beantwoorden vragen en registreren de opzeggingen.
 
 
Lees meer >>
 
Op dinsdagavond en woensdagmiddag kan je, in het clubhuis, voor elke (beginnende) klacht terecht bij de fysiotherapeuten van de Geerensteingroep:
Op dinsdagavond is Jesper Wallet aanwezigvan 19:00 - 20:00uur
Op woensdagmiddag is Milan Andrlik aanwezig van 17:00 - 18:30 uur 
Lees meer >>
 
Wat mooi, de jongerenclub van de Oosterkerk in Zeist heeft de ruim 200 Phoenix shirts die wij geschonken hebben aan de kinderen van Blessed Generation Kenya naar Kenia gebracht én ze hebben er een prachtig blog over bijgehouden. Lees het hier: https://keniareis2018.wordpress.com.
 
Lees meer >>
 
Afgelopen vrijdag was het dan echt zover. Het afscheid van van Talmon en Stephan Mühlstaff als trainers van A1. Hun trainersloopbaan begon bij de E-tjes en na uiteindelijk enkele jaren JA1 hebben ze besloten om te stoppen. En hoe: want met de JA1 zijn ze nog kampioen in de Super A geworden! Met recht kan gezegd worden dat zij mede hebben
 
Lees meer >>
 
Een super-prestatie, die geweldig past bij zijn ontwikkeling en die van Phoenix als geheel. We wensen hem veel succes in Santander (Spanje), waar de komende weken het EK voor Under18 wordt gespeeld. 
 
Lees meer >>
5-7-2018
 
Let op: 2e weekend herfstvakantie is gewoon speelweekend! Op zaterdag 27 oktober zijn er voor alle jeugdteams reguliere competitiewedstrijden!  Spoorwegderby is gepland op zaterdag 1 september, alle teams worden ingepland voor een wedstrijd tegen Shinty op zo gelijk mogelijk niveau. De eerste lijns teams A en B starten
 
Lees meer >>
5-7-2018
 
Goed nieuws!
Vanaf het nieuwe seizoen is de Poolse oud international Arek Matuszak de keeper van Phoenix Heren 1! Ook gaat Arek keeperstrainingen verzorgen, ook voor de jeugd.
 
 
Lees meer >>
 
Ontzettend trots zijn we op Caroline Zoller en Robert Edzes Koerts. Tijdens de ALV van afgelopen dinsdag werden zij terecht benoemd tot Phoenix Steunpilaren.
 
Lees meer >>
 
Gisteravond tijdens de Algemene Leden Vergadering is:
Léon Jansen herbenoemd als bestuurslid Junioren & Opleiding;
Febe Otten benoemd tot bestuurslid Facilitaire Zaken (was bestuurslid Senioren);
 
Lees meer >>
 
Door de wedstrijdsecretaris worden voor iedere zondag een Team van de Ochtend en een Team van de Middag aangewezen. Dit staat aangegeven in het wedstrijdschema dat wordt verspreid onder de aanvoerders. De verdeling is zodanig dat ieder team evenredig aan bod komt.
 
Lees meer >>