Nieuwsoverzicht
 
Trainingen laatste fase van dit seizoen & selectietrainingen 2019/2020

Week van 27 mei:
· Voor B, C en D j eugd alleen de selectietrainingen, tenzij anders aangegeven door eigen trainer.
· G één carrousel trainingen voor de B- en C- jeugd
 
Lees meer >>


 
In de bijlage de data per lijn. Geldt voor huidige E8, D,C,B,A jeugd
Let op 30 minuten van te voren aanwezig zijn bij de training van de lijn waar je in het seizoen 2019/2020 gaat spelen!
 
Lees meer >>


 
Jeugdtrainers gezocht!
 
Phoenix is ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers(/coaches)! Onze uitdaging als club is het blijven ontwikkelen van onze hockeyjeugd in een omgeving waarin iedereen plezier heeft. Voor onze club zijn trainers hierbij cruciaal! We hebben besloten om volgend jaar
 
Lees meer >>
11-5-2019
 
Hoeraaaaa onze eerste kampioenen! @phoenixma3! Fantastisch meiden super gefeliciteerd. #phoenixtrots #superphoenix💙
 
Lees meer >>
 
We beginnen aan het laatste blok van dit seizoen (2018-2019) maar de voorbereidingen voor komend seizoen (2019-2020) zijn al weer in volle gang. 
 
Lees meer >>
 
Geef een boost aan je hockey-theorie-kennis (en verzilver m met een ‪scheidsrechterskaart). 11 en 14 juni zijn de examens. Daarvoor organiseert onze arbitragecommissie instructie-avonden. Na de training/op een avond word je in een uurtje volledig bijgepraat.‬
 
Lees meer >>
18-4-2019
 
De plannen voor de verbouwing van ons pand krijgen steeds meer vorm. Daarnaast hebben we een duurzame wens om langs de velden en op het complex op LED-verlichting over te gaan. En dit kost geld, serieus veel geld. 

 
Lees meer >>
 
Alle Phoeniciërs opgelet!!
Als iedereen de bal al doorgelaten heeft is er nog 1 iemand die de kans heeft de bal te stoppen...onze keepers!! Het tegen houden van die keiharde bal, 2 tegenstanders die de keeper uit proberen te spelen en het stoppen van die o zo belangrijke strafbal...ga er maar aan staan!!
 
Lees meer >>
 
De leukste toernooien worden deze zomer weer georganiseerd voor de jeugd en senioren! We krijgen een hoop verzoeken binnen of we mee willen doen. Hier vind je een overzicht, meld je gerust aan: veel hockeyplezier!
 
19 april – Almere – Girls only (CD-meiden)
 
Lees meer >>
 
RETTEKETETTER.... er is weer een nieuwe Tetter💌! Lees ons clubblad en je bent weer van alles op de hoogte:  phoenixtetter .
 
Lees meer >>
 


Speel je momenteel niet bij Phoenix maar wil je in aanmerking komen voor eerstelijns selectie A-C? Meld je dan aan bij Phoenix per mail naar [email protected] o.v.v. je hockey-CV, motivatie en persoonlijke gegevens.
 
 
Lees meer >>
 
Ook dit weekend hebben we een flink aantal aspirant-zaalkampioenen toe te juichen.
JC1 heeft het kampioenschap in eigen hand! Als ze een van de wedstrijden gelijk spelen dan is de buiten al binnen!  MB12 en Heren 1 en Heren 4 zijn kampioen als ze beide wedstrijden winnen en MA1 wordt kampioen als de andere mogelijke
 
Lees meer >>
 
Het was een top-Phoenix-weekend met maar liefst 4 kampioensteams: JE8E1, MD1, MB1 en Dames 1.

Allemaal echt super gefeliciteerd!

 
Lees meer >>
 
Zomervakantie plannen? Hockey begint vroeg het aankomende seizoen!
Voor iedereen die al uitkijkt naar de zomervakantie of plannen aan het maken is, is het handig om te weten wanneer de trainingsweek begint.
 
Lees meer >>
26-11-2018
 
Beste Phoeniciër,

Er is weer een nieuwe Tetter:  www.phoenixtetter.nl . Vol nieuws over onze mooie club. Lees ‘m en je bent weer van alles op de hoogte!
Veel leesplezier,

De Tetter-redactie, Jorrit Spruijt &Marjolijn Brachten
 
Lees meer >>
 
De jeugdvoorcompetitie zit er weer op. Dat betekent dat voor vrijwel alle jeugdteams de competitie opnieuw wordt ingedeeld (27 okt starten de eerste wedstrijden weer). Alleen de C-jeugd speelt door in de huidige competitie tot de winterstop.

 
Lees meer >>
 
Beste Phoeniciërs,
Er staat weer een nieuwe  Tetter  ( https://www.phoenixtetter.nl ) voor je klaar. De nieuwsbrief van onze mooie club. Lees 'm en je bent weer van alles op de hoogte.
Veel leesplezier!
 
Lees meer >>
 
Op dinsdagavond en woensdagmiddag kan je, in het clubhuis, voor elke (beginnende) klacht terecht bij de fysiotherapeuten van de Geerensteingroep:
Op dinsdagavond is Jesper Wallet aanwezigvan 19:00 - 20:00uur
Op woensdagmiddag is Milan Andrlik aanwezig van 17:00 - 18:30 uur 
Lees meer >>
 
Wat mooi, de jongerenclub van de Oosterkerk in Zeist heeft de ruim 200 Phoenix shirts die wij geschonken hebben aan de kinderen van Blessed Generation Kenya naar Kenia gebracht én ze hebben er een prachtig blog over bijgehouden. Lees het hier: https://keniareis2018.wordpress.com.
 
Lees meer >>
 
Afgelopen vrijdag was het dan echt zover. Het afscheid van van Talmon en Stephan Mühlstaff als trainers van A1. Hun trainersloopbaan begon bij de E-tjes en na uiteindelijk enkele jaren JA1 hebben ze besloten om te stoppen. En hoe: want met de JA1 zijn ze nog kampioen in de Super A geworden! Met recht kan gezegd worden dat zij mede hebben
 
Lees meer >>
 
Een super-prestatie, die geweldig past bij zijn ontwikkeling en die van Phoenix als geheel. We wensen hem veel succes in Santander (Spanje), waar de komende weken het EK voor Under18 wordt gespeeld. 
 
Lees meer >>
5-7-2018
 
Let op: 2e weekend herfstvakantie is gewoon speelweekend! Op zaterdag 27 oktober zijn er voor alle jeugdteams reguliere competitiewedstrijden!  Spoorwegderby is gepland op zaterdag 1 september, alle teams worden ingepland voor een wedstrijd tegen Shinty op zo gelijk mogelijk niveau. De eerste lijns teams A en B starten
 
Lees meer >>
5-7-2018
 
Goed nieuws!
Vanaf het nieuwe seizoen is de Poolse oud international Arek Matuszak de keeper van Phoenix Heren 1! Ook gaat Arek keeperstrainingen verzorgen, ook voor de jeugd.
 
 
Lees meer >>
 
Ontzettend trots zijn we op Caroline Zoller en Robert Edzes Koerts. Tijdens de ALV van afgelopen dinsdag werden zij terecht benoemd tot Phoenix Steunpilaren.
 
Lees meer >>
 
Gisteravond tijdens de Algemene Leden Vergadering is:
Léon Jansen herbenoemd als bestuurslid Junioren & Opleiding;
Febe Otten benoemd tot bestuurslid Facilitaire Zaken (was bestuurslid Senioren);
 
Lees meer >>
 
Door de wedstrijdsecretaris worden voor iedere zondag een Team van de Ochtend en een Team van de Middag aangewezen. Dit staat aangegeven in het wedstrijdschema dat wordt verspreid onder de aanvoerders. De verdeling is zodanig dat ieder team evenredig aan bod komt.
 
Lees meer >>