Nieuwsoverzicht
 
Howdie allemaal,
Jullie hebben het vast al gehoord... het E-weekend komt er aan voor alle E6 en E8 spelers van Phoenix! Vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober is het zover.
 
Lees meer >>
 
Hoi, In de nieuwe app werkt het DWF nog niet helemaal goed. Scheidsrechters kunnen de wedstrijd niet afronden. Dus gebruik nu even niet de app maar de browser! Arbitrage Phoenic
 
Lees meer >>
 
Lieve D-jeugd,
 
Het hockeyseizoen is weer begonnen en wij vinden het tijd voor een ouderwets goed D-feest. Aangezien het mooie weer maar aan blijft houden heeft het Jeugdbestuur dit keer gekozen voor het thema BEACH PARTY!!! Dus berg jouw mooiste Partykleding nog niet op want deze heb je 13 oktober nog nodig.
 
Lees meer >>
 
Phoenix heeft een nieuwe sponsor: Picnic! In samenwerking met Picnic wordt er elke week een Jeugdteam van de Week uitgekozen. Het winnende team krijgt een cadeaubon van €25,-, vrij te besteden in de app van de online supermarkt Picnic. Kies voor sportdrank, snoeptomaatjes of chips: Picnic brengt de door jou uitgekozen boodschappen gratis
 
Lees meer >>
 
Hallo lieve Funckey's, F'jes en natuurlijk alle ouders,
 
Op woensdag 26 september 2018 gaan we pannenkoeken eten op Phoenix!
Dit heerlijke maal is voor de allerkleinsten op Phoenix: Funkey en alle F-jeugd.
 
 
Lees meer >>
 
Op dinsdagavond en woensdagmiddag kan je, in het clubhuis, voor elke (beginnende) klacht terecht bij de fysiotherapeuten van de Geerensteingroep:
Op dinsdagavond is Jesper Wallet aanwezigvan 19:00 - 20:00uur
Op woensdagmiddag is Milan Andrlik aanwezig van 17:00 - 18:30 uur 
Lees meer >>
 
Nieuwe spelregels seizoen 2018 – 2019 
 
1. Sticks bestaat niet langer. Dat betekent dat de jeugd (met uitzondering van jongste jeugd) vanaf dit seizoen ook sticks mag maken. Blijf echter wel op gevaar letten, deze regel blijft van kracht. 
 
Lees meer >>


 
Steun Hockey Dreams, geef je oude hockeyspullen een nieuwe bestemming!

Heb je thuis nog oud hockeymateriaal (ballen, sticks, pionnen en hesjes) waar je niets mee doet? Of zijn je spullen aan vervanging toe? Dan is dit het moment! De komende weken kun je deze namelijk inleveren bij Het Sportpaviljoen en steun je
 
Lees meer >>
 
Ons totaal vernieuwde tweede dames-team is compleet met 18 nieuwe, getalenteerde meiden. Wat alleen nog ontbreekt is een enthousiaste trainer voor op de woensdagavond, die ook wel eens wil komen coachen op zondag. 

 
Lees meer >>
 
Wat mooi, de jongerenclub van de Oosterkerk in Zeist heeft de ruim 200 Phoenix shirts die wij geschonken hebben aan de kinderen van Blessed Generation Kenya naar Kenia gebracht én ze hebben er een prachtig blog over bijgehouden. Lees het hier: https://keniareis2018.wordpress.com.
 
Lees meer >>
 
Tot de derde week van augustus is ons clubhuis gesloten. Daarna zijn weer open op: -maandag, dinsdag en donderdag vanaf 19 uur. -woensdag vanaf 15.30 uur. -vrijdag vanaf 16 uur. -en in het weekend op de wedstrijddagen.
Fijne vakantie allemaal!
 
Lees meer >>
 
Afgelopen vrijdag was het dan echt zover. Het afscheid van van Talmon en Stephan Mühlstaff als trainers van A1. Hun trainersloopbaan begon bij de E-tjes en na uiteindelijk enkele jaren JA1 hebben ze besloten om te stoppen. En hoe: want met de JA1 zijn ze nog kampioen in de Super A geworden! Met recht kan gezegd worden dat zij mede hebben
 
Lees meer >>
 
Een super-prestatie, die geweldig past bij zijn ontwikkeling en die van Phoenix als geheel. We wensen hem veel succes in Santander (Spanje), waar de komende weken het EK voor Under18 wordt gespeeld. 
 
Lees meer >>
5-7-2018
 
Let op: 2e weekend herfstvakantie is gewoon speelweekend! Op zaterdag 27 oktober zijn er voor alle jeugdteams reguliere competitiewedstrijden!  Spoorwegderby is gepland op zaterdag 1 september, alle teams worden ingepland voor een wedstrijd tegen Shinty op zo gelijk mogelijk niveau. De eerste lijns teams A en B starten
 
Lees meer >>
5-7-2018
 
Goed nieuws!
Vanaf het nieuwe seizoen is de Poolse oud international Arek Matuszak de keeper van Phoenix Heren 1! Ook gaat Arek keeperstrainingen verzorgen, ook voor de jeugd.
 
 
Lees meer >>
 
Aanstaande zondag tijdens het familietoernooi is het je laatste kans om de koeltasjes in te leveren. Loop hiervoor even langs Lonneke, ze zit de hele dag achter de wedstrijdtafel. Je kan 'm voor zondag ook inleveren achter de bar.       We hebben tot nu toe slechts 10 tasjes retour gekregen, betekent dat we volgend
 
Lees meer >>
 
Ontzettend trots zijn we op Caroline Zoller en Robert Edzes Koerts. Tijdens de ALV van afgelopen dinsdag werden zij terecht benoemd tot Phoenix Steunpilaren.
 
Lees meer >>
 
Gisteravond tijdens de Algemene Leden Vergadering is:
Léon Jansen herbenoemd als bestuurslid Junioren & Opleiding;
Febe Otten benoemd tot bestuurslid Facilitaire Zaken (was bestuurslid Senioren);
 
Lees meer >>
 
Door de wedstrijdsecretaris worden voor iedere zondag een Team van de Ochtend en een Team van de Middag aangewezen. Dit staat aangegeven in het wedstrijdschema dat wordt verspreid onder de aanvoerders. De verdeling is zodanig dat ieder team evenredig aan bod komt.
 
Lees meer >>