Nieuwsoverzicht
 
Het zijn bijzondere tijden, ook voor onze club. Nu wij deels gesloten zijn kunnen we iedere vorm van steun goed gebruiken. Samen staan we sterk!
 
Lees meer >>
 
Beste jeugdleden,  Vandaag is het trainingsschema voor de winterperiode gepubliceerd. Via de ouderbegeleiders is informatie gedeeld over de opzet van trainingen en onderlinge wedstrijdjes. Mocht je de informatie hebben gemist of het nog eens na willen lezen. In de bijlage vind je alles terug. De informatie over de toegang van de zalen kan
 
Lees meer >>


 
Sinds hockeyseizoen 2017-2018 koopt Phoenix haar eigen kleding in. De distributie ervan verloopt via Sunny Camp. Deze werkwijze betekent een enorme kostenbesparing! Maar het is ook een bron van inkomsten. Dit betekent dat de club financieel gesteund wordt als jij onze kleding bij Sunny Camp koopt. Dus, als je ons clubtenue koopt steun je de
 
Lees meer >>
 
Beste leden,
Zojuist hebben we bericht gekregen van de KNHB dat zij, gedwongen door de overheidsbesluiten van 3 november, hebben moeten besluiten de zaalcompetitie en de midwintercompetitie voor het seizoen 2020-2021 te annuleren.

 
Lees meer >>
 
Beste leden,
Een kleine update voor wat betreft de corona-maatregelen. Belangrijkste punt: trainen voor senioren en veteranen kan weer (onder strenge regels).
1. Zaal
Hier verwachten we dinsdag na de persconferentie meer nieuws over.
2. Wedstrijden
- Senioren en veteranen: niet.
 
Lees meer >>
15-10-2020
 
Beste leden,
 
De komende weken zijn cruciaal. Door inzet van ons allemaal kunnen we hopelijk het virus terugdringen waardoor er weer meer lucht ontstaat voor sociale en sportieve activiteiten. Daarom hebben we als bestuur besloten om in ieder geval t/m zondag 25 oktober de regels te houden zoals ze na de persconferentie
 
Lees meer >>
 
Organisatie Jeugd
 
De eerste competities zijn afgerond, helaas zonder publiek en met het bericht van vanavond dat de competities voorlopig niet hervat worden.
Wat dit precies betekent is nu nog niet bekend. Daar wordt, onder andere vanuit het platform jeugd & opleidingen over nagedacht.
 
Lees meer >>


 
We spelen dit weekend zonder toeschouwers. Maarrrrr niet getreurd; thuis vanaf de bank kan je nu alle wedstrijden (op veld 1 en 2) LIVE volgen via PHOENIX-TV! Ons eigen Youtube-kanaal.  Check it out: phoenixtetter.nl/live/  http://www.phoenixtetter.nl/live/
 
Lees meer >>
 
Beste leden en Phoenix-fans,   Tijdens de persconferentie gaf de minister-president gelukkig aan dat hockeyen mogelijk blijft. Maar ook worden er extra maatregelen ingezet. Hieronder lees je wat er de komende tijd gaat veranderen op Phoenix:
 
Lees meer >>
 
Beste leden, 
De afgelopen maanden hebben we als bestuur, samen met veel leden, hard gewerkt om Phoenix klaar en veilig te maken voor dit gekke hockeyseizoen vol corona-maatregelen. We hebben ervoor gekozen om de leden een zo ‘normaal’ mogelijk seizoen te gunnen, met publiek, terras open en gezelligheid. Mits de bekende
 
Lees meer >>
 
Beste leden,
Graag drukken wij alle spelers, coaches, trainers en ouders op het hart om voorafgaand aan een UIT-wedstrijd altijd de website van de betreffende club te raadplegen.
 
Lees meer >>
 

Beste leden,
Het coronavirus is nog niet uit ons land verdwenen helaas. Gelukkig is het wel mogelijk de hockeycompetities weer op te starten. Maar om ervoor te zorgen dat we met elkaar kunnen blijven sporten, is het van groot belang dat iedereen zich aan de speciale richtlijnen en afspraken houdt.
 
Lees meer >>


 
Beste leden,
Per 1 juli worden de Corona-maatregelen door de overheid verder versoepeld. Dit is heel goed nieuws voor onze sport, het clubhuis en het terras.
 
Lees meer >>


 
Vanaf vrijdag 12 juni is het Phoenix tenue te koop bij Sportspecialist Sunny Camp. Hiermee komt er een einde aan de samenwerking met Sportpaviljoen. Mede als gevolg van de Coronacrisis was het voor hen steeds lastiger om de Phoenixleden goed te kunnen blijven bedienen. De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie dan ook diverse scenario’s
 
Lees meer >>
 
OOK DE SENIOREN EN VETERANEN MOGEN WEER TRAINEN! We mogen allemaal weer het veld op! In navolging van de richtlijnen van de overheid en in samenspraak met de gemeente gaan de senioren ook weer trainen. Via de bijgevoegde brief willen we jullie informeren over de opzet van de trainingen in de periode van 18 mei tot 6 juni. Lees dit bericht goed
 
Lees meer >>


 
Je mag weer! Hoe lang heb je hiernaar uit gekeken? Lees de brief goed die we zojuist naar iedereen hebben gestuurd, zie eerder bericht. En houd je op ons complex aan de regels en instructies. En dan, heerlijk, veel plezier met je lievelingssport :). Zie bijlage en de app voor het complete trainingsschema voor senioren en veteranen.
 
Lees meer >>


 
We mogen weer het veld op!  In navolging van de richtlijnen van de overheid en in samenspraak met de gemeente Zeist gaat de jeugd weer starten. Via de brief in de bijlage willen we jullie informeren over de opzet van de jeugdtrainingen in de periode van 4 tot 20 mei 2020. Lees de bijlage goed door! 
 
Lees meer >>


 
Je mag weer! Hoe lang heb je hiernaar uit gekeken? Lees de brief goed die naar ouders en trainers is gestuurd, zie eerder bericht. En houd je op ons complex aan de regels en instructies. En dan, heerlijk, veel plezier met je lievelingssport :).
 
Lees meer >>


 
Joe Joe hij is er weer DE TETTER leuk leuk leuk! Lees ons mooie clubblad en je ben weer van alles op de hoogte.
#retteketetter #phoenixclubblad #veelplezier


http://phoenixtetter.nl/


 
Lees meer >>
 
Door de wedstrijdsecretaris worden voor iedere zondag een Team van de Ochtend en een Team van de Middag aangewezen. Dit staat aangegeven in het wedstrijdschema dat wordt verspreid onder de aanvoerders. De verdeling is zodanig dat ieder team evenredig aan bod komt.
 
Lees meer >>
 
Het wordt weer eerder donker. Tijd om het volgende weer in je oren te knopen.... -werkt je fietsverlichting nog? Zorg voor een goed werkend licht zowel voor als achterop de fiets. -fiets nooit alleen van en naar huis! Fiets met je team, ook veel gezelliger. -berg je stick veilig op. -rij met z’n tweeën naast elkaar (3 of meer is niet
 
Lees meer >>
 
We gaan weer beginnen! Dit seizoen met o.a. de nieuwe tijdsindeling (4 kwarten in plaats van 2 helften), geen vliegende keep meer en nog een heel aantal andere wijzigingen in (spel)regels. 
Zie ook https://www.knhb.nl/nieuws/regelwijzigingen-alle-elftalwedstrijden-in-vier-kwarten-de-vliegende-keeper-verdwijnt
 
Lees meer >>