Nieuwsoverzicht
17-3-2019
 
Keepers opgelet!!!
Op dinsdag 26 maart trainen alle keepers van Phoenix keepersclub tegelijkertijd, hoe leuk is dat! Het is ook een mooi moment voor Arek, Daphne en Ron om jullie samen te zien trainen. Alle keepers hebben een uitnodiging ontvangen hoe laat ze verwacht worden. Er zal ook een keepster van buiten mee trainen, zij
 
Lees meer >>
 
Beste Phoeniciërs,   Alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Daar horen elk jaar ook weer nieuwe leden en opzeggingen bij.   Wij willen iedereen aangeven dat opzeggingen van ALLE leden (jeugd en senioren) vóór 1 mei gedaan moeten worden bij de ledenadministratie. Als je opzegging na 1
 
Lees meer >>
 
Iedereen staat weer te trappelen om na een leuk zaalseizoen weer het veld op te gaan. De overgang van zaal naar veld is niet alleen een verandering van de ondergrond maar ook de formaat van het veld heeft invloed op de belasting op de spieren en gewricht. De meeste blessures die voorkomen zijn vaak in de periode van aanvang van het
 
Lees meer >>
 
Beste Phoeniciërs,
Op zondag 7 april sluiten we onze lustrumweek af met een knallende Super Sunday voor alle leden van Phoenix!
Op deze dag spelen zowel Dames 1 (12.45 uur) als ook Heren 1 (14.45 uur) thuis en vanaf 16.00 uur zijn DJ Poffertje en MC Klapschaats aanwezig om het lustrum swingend af te sluiten!
 
Lees meer >>
 
Phoenix is jarig en wordt dit jaar 135 jaar! Tijd voor een feestje. Voor iedereen is er iets leuks georganiseerd, van een gala voor de 18+ers tot laser-gamen voor de jeugd. 
In onderstaand overzicht vind je alle activiteiten. Ook lees je hoe en waar je aan (eventuele) toegangskaarten kan komen.
 
Lees meer >>
 


Speel je momenteel niet bij Phoenix maar wil je in aanmerking komen voor eerstelijns selectie A-C? Meld je dan aan bij Phoenix per mail naar [email protected] o.v.v. je hockey-CV, motivatie en persoonlijke gegevens.
 
 
Lees meer >>
 
Phoenix zoekt voor komend seizoen een ambitieuze keepster voor haar topteam MB1. MB1 speelt dit seizoen in Super B en heeft de ambitie om komend jaar minimaal dit niveau te behouden.
 
Lees meer >>
 
Beste ouders van onze Jongste Jeugd,


Jullie hebben vast de verschillende Lustrumactiviteiten voorbij zien komen en natuurlijk hebben wij voor de Jongste Jeugd ook een hele gezellige middag in petto.
 
Lees meer >>
 
Phoenix groeit en bloeit maar de huisvesting is voor een deel verouderd en onpraktisch geworden. Denk aan de kleedkamers, de opslagruimtes, de containers, de toiletten en de vergaderruimtes. Er zal iets nieuws voor in de plaats moeten komen. 
 
Lees meer >>
 
We krijgen veel vragen over of er al gesproeid moet worden. Antwoord is Nee :). Het is nog niet nodig, er zit nog genoeg vocht in de lucht en op de velden. Je kan gewoon op het veld hockeyen.
Pas als de middelmatige vorst voorbij is worden de sproeiers weer uit de winterstand gehaald, we verwachten dat dit half maart zal zijn.
 
Lees meer >>
 
Ook dit weekend hebben we een flink aantal aspirant-zaalkampioenen toe te juichen.
JC1 heeft het kampioenschap in eigen hand! Als ze een van de wedstrijden gelijk spelen dan is de buiten al binnen!  MB12 en Heren 1 en Heren 4 zijn kampioen als ze beide wedstrijden winnen en MA1 wordt kampioen als de andere mogelijke
 
Lees meer >>
 
Beste senioren, veteranen en ouders van jeugdleden,
 
Maak je agenda vrij, regel een oppas want op vrijdag 5 april is het groot feest bij Phoenix. Onze club bestaat 135 jaar en dat gaan we groots vieren met een gala.
 
Lees meer >>
 
Het was een top-Phoenix-weekend met maar liefst 4 kampioensteams: JE8E1, MD1, MB1 en Dames 1.

Allemaal echt super gefeliciteerd!

 
Lees meer >>
 
Zomervakantie plannen? Hockey begint vroeg het aankomende seizoen!
Voor iedereen die al uitkijkt naar de zomervakantie of plannen aan het maken is, is het handig om te weten wanneer de trainingsweek begint.
 
Lees meer >>
26-11-2018
 
Beste Phoeniciër,

Er is weer een nieuwe Tetter:  www.phoenixtetter.nl . Vol nieuws over onze mooie club. Lees ‘m en je bent weer van alles op de hoogte!
Veel leesplezier,

De Tetter-redactie, Jorrit Spruijt &Marjolijn Brachten
 
Lees meer >>
 
Afgelopen maandag 15 oktober heeft de laatste selectie voor het district Midden Nederland in de Jongens C groep voor de Volvo DistrictOntmoetings Dagen (DOD) plaatsgevonden.
Dylan de Boer uit JC1 heeft de selectie gehaald en daar zijn we als club heel trots op.

 
Lees meer >>
 
De jeugdvoorcompetitie zit er weer op. Dat betekent dat voor vrijwel alle jeugdteams de competitie opnieuw wordt ingedeeld (27 okt starten de eerste wedstrijden weer). Alleen de C-jeugd speelt door in de huidige competitie tot de winterstop.

 
Lees meer >>
 
Beste Phoeniciërs,
Er staat weer een nieuwe  Tetter  ( https://www.phoenixtetter.nl ) voor je klaar. De nieuwsbrief van onze mooie club. Lees 'm en je bent weer van alles op de hoogte.
Veel leesplezier!
 
Lees meer >>
 
Op dinsdagavond en woensdagmiddag kan je, in het clubhuis, voor elke (beginnende) klacht terecht bij de fysiotherapeuten van de Geerensteingroep:
Op dinsdagavond is Jesper Wallet aanwezigvan 19:00 - 20:00uur
Op woensdagmiddag is Milan Andrlik aanwezig van 17:00 - 18:30 uur 
Lees meer >>
 
Wat mooi, de jongerenclub van de Oosterkerk in Zeist heeft de ruim 200 Phoenix shirts die wij geschonken hebben aan de kinderen van Blessed Generation Kenya naar Kenia gebracht én ze hebben er een prachtig blog over bijgehouden. Lees het hier: https://keniareis2018.wordpress.com.
 
Lees meer >>
 
Afgelopen vrijdag was het dan echt zover. Het afscheid van van Talmon en Stephan Mühlstaff als trainers van A1. Hun trainersloopbaan begon bij de E-tjes en na uiteindelijk enkele jaren JA1 hebben ze besloten om te stoppen. En hoe: want met de JA1 zijn ze nog kampioen in de Super A geworden! Met recht kan gezegd worden dat zij mede hebben
 
Lees meer >>
 
Een super-prestatie, die geweldig past bij zijn ontwikkeling en die van Phoenix als geheel. We wensen hem veel succes in Santander (Spanje), waar de komende weken het EK voor Under18 wordt gespeeld. 
 
Lees meer >>
5-7-2018
 
Let op: 2e weekend herfstvakantie is gewoon speelweekend! Op zaterdag 27 oktober zijn er voor alle jeugdteams reguliere competitiewedstrijden!  Spoorwegderby is gepland op zaterdag 1 september, alle teams worden ingepland voor een wedstrijd tegen Shinty op zo gelijk mogelijk niveau. De eerste lijns teams A en B starten
 
Lees meer >>
5-7-2018
 
Goed nieuws!
Vanaf het nieuwe seizoen is de Poolse oud international Arek Matuszak de keeper van Phoenix Heren 1! Ook gaat Arek keeperstrainingen verzorgen, ook voor de jeugd.
 
 
Lees meer >>
 
Ontzettend trots zijn we op Caroline Zoller en Robert Edzes Koerts. Tijdens de ALV van afgelopen dinsdag werden zij terecht benoemd tot Phoenix Steunpilaren.
 
Lees meer >>
 
Gisteravond tijdens de Algemene Leden Vergadering is:
Léon Jansen herbenoemd als bestuurslid Junioren & Opleiding;
Febe Otten benoemd tot bestuurslid Facilitaire Zaken (was bestuurslid Senioren);
 
Lees meer >>
 
Door de wedstrijdsecretaris worden voor iedere zondag een Team van de Ochtend en een Team van de Middag aangewezen. Dit staat aangegeven in het wedstrijdschema dat wordt verspreid onder de aanvoerders. De verdeling is zodanig dat ieder team evenredig aan bod komt.
 
Lees meer >>