Nieuwsoverzicht
 
Lidmaatschap opzeggen? Doe het voor 1 mei (jeugd) en 1 juni (senioren) >>
Jeugd: [email protected] Senioren: [email protected]
#wewillennatuurlijklieverdatjeblijft
 
Lees meer >>
 


De meivakantieperiode en vele feestdagen komen er weer aan! Dit jaar lopen de meivakanties van de basisscholen en middelbare scholen niet gelijktijdig. De verschillende leeftijdscategorieën trainen op de volgende momenten:
 
Lees meer >>
 
Alle tweedejaars C’s krijgen van de club een scheidsrechterscursus en -examen aangeboden. 

 
Lees meer >>
 

Phoenix zoekt voor komend seizoen een ambitieuze keeper voor haar topteam JB1. Het team heeft de afgelopen seizoenen op hoog niveau gespeeld (topklasse C, IDC, landelijke topklasse B) en heeft ook voor aankomend seizoen weer de ambitie om op dit hoge niveau te spelen. 
 
Lees meer >>
 
Speel je momenteel niet bij Phoenix maar wil je in aanmerking komen voor eerstelijns selectie A-C? Meld je dan aan bij Phoenix per mail naar [email protected] o.v.v. je hockey-CV, motivatie en persoonlijke gegevens.  Phoenix biedt spelers en keepers van andere clubs de mogelijkheid om voor een eerstelijns Phoenix-team te spelen indien
 
Lees meer >>
 
Phoenix is ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers(/coaches)! Onze uitdaging als club is het blijven ontwikkelen van onze hockeyjeugd in een omgeving waarin iedereen plezier heeft. Voor onze club zijn trainers hierbij cruciaal! 
 
 
Lees meer >>
 
We zijn er weer, vanaf woensdag 10 maart  is er weer wekelijks op woensdag een fysio spreekuur voor iedereen met klachten. Iedereen is welkom tussen 17.00 en 18.30 uur voor advies over een blessure of klachten waardoor hockey minder lekker gaat dan je zelf zou willen.  Lukt het niet op woensdag? Neem dan contact op met onze Fysio op
 
Lees meer >>
 
Lieve leden,
 
Yes, weer een stapje verder! Zojuist vertelde Mark Rutte tijdens de persconferentie dat vanaf 16 maart iedereen van boven de 27 weer in groepjes van 4 mag trainen, maar wel nog steeds op 1.5 meter afstand van elkaar. Dat biedt weer meer perspectief.
 
 
Lees meer >>
 
Beste leden,
Graag stellen we Phoenix @Work aan je voor. Een nieuw portaal waar leden van Phoenix en bedrijven elkaar kunnen vinden. Je kan je er aanmelden voor een (bij)baan of stage. Er staan heel veel mooie vacatures op Phoenix @Work.
 
Lees meer >>


 
Goed nieuws!
Zojuist gaf de minister president aan dat iedereen tot 27 jaar per 3 maart weer in teamverband buiten mag sporten. Fijn, weer een stapje dichterbij het normale leven.
 
Voor de praktische organisatie wachten we nog op de protocollen van de gemeente, KNHB en het NOC*NSF. We komen hier zsm bij je op terug.
 
Lees meer >>
 
(dit bericht is eerder naar alle ouders van jeugdleden F3 t/m A gemaild)


De zomer en volgend seizoen lijken met de huidige (corona) onzekerheden heel ver weg. We hopen natuurlijk met z’n allen dat er tegen die tijd weer volop gehockeyd kan worden. Het STK is dan ook bezig met de planning van de trainingen en wedstrijden
 
Lees meer >>
 
Beste Phoeniciërs,
 
Zojuist was er een nieuwe persconferentie van de minister-president. Om het virus eronder te krijgen kondigde hij extra maatregelen aan. Ook regels die onze mooie sport betreffen. Op een rijtje de veranderingen die gelden t/m 19 januari 2021:
Iedereen
 
Lees meer >>
 
Beste leden,
Een kleine update voor wat betreft de corona-maatregelen. Belangrijkste punt: trainen voor senioren en veteranen kan weer (onder strenge regels).
1. Zaal
Hier verwachten we dinsdag na de persconferentie meer nieuws over.
2. Wedstrijden
- Senioren en veteranen: niet.
 
Lees meer >>
 
Organisatie Jeugd
 
De eerste competities zijn afgerond, helaas zonder publiek en met het bericht van vanavond dat de competities voorlopig niet hervat worden.
Wat dit precies betekent is nu nog niet bekend. Daar wordt, onder andere vanuit het platform jeugd & opleidingen over nagedacht.
 
Lees meer >>


 
We spelen dit weekend zonder toeschouwers. Maarrrrr niet getreurd; thuis vanaf de bank kan je nu alle wedstrijden (op veld 1 en 2) LIVE volgen via PHOENIX-TV! Ons eigen Youtube-kanaal.  Check it out: phoenixtetter.nl/live/  http://www.phoenixtetter.nl/live/
 
Lees meer >>
 
Vanaf vrijdag 12 juni is het Phoenix tenue te koop bij Sportspecialist Sunny Camp. Hiermee komt er een einde aan de samenwerking met Sportpaviljoen. Mede als gevolg van de Coronacrisis was het voor hen steeds lastiger om de Phoenixleden goed te kunnen blijven bedienen. De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie dan ook diverse scenario’s
 
Lees meer >>
 
Je mag weer! Hoe lang heb je hiernaar uit gekeken? Lees de brief goed die we zojuist naar iedereen hebben gestuurd, zie eerder bericht. En houd je op ons complex aan de regels en instructies. En dan, heerlijk, veel plezier met je lievelingssport :). Zie bijlage en de app voor het complete trainingsschema voor senioren en veteranen.
 
Lees meer >>


 
Door de wedstrijdsecretaris worden voor iedere zondag een Team van de Ochtend en een Team van de Middag aangewezen. Dit staat aangegeven in het wedstrijdschema dat wordt verspreid onder de aanvoerders. De verdeling is zodanig dat ieder team evenredig aan bod komt.
 
Lees meer >>
 
Het wordt weer eerder donker. Tijd om het volgende weer in je oren te knopen.... -werkt je fietsverlichting nog? Zorg voor een goed werkend licht zowel voor als achterop de fiets. -fiets nooit alleen van en naar huis! Fiets met je team, ook veel gezelliger. -berg je stick veilig op. -rij met z’n tweeën naast elkaar (3 of meer is niet
 
Lees meer >>
 
We gaan weer beginnen! Dit seizoen met o.a. de nieuwe tijdsindeling (4 kwarten in plaats van 2 helften), geen vliegende keep meer en nog een heel aantal andere wijzigingen in (spel)regels. 
Zie ook https://www.knhb.nl/nieuws/regelwijzigingen-alle-elftalwedstrijden-in-vier-kwarten-de-vliegende-keeper-verdwijnt
 
Lees meer >>