Nieuwsoverzicht
 
Vandaag begint de Grote Club Actie. Met z'n allen gaan we ervoor om zo veel mogelijk geld op te halen voor de club. Hier nog even twee mededelingen:
Jeugd (F, E, D)
QR-code kwijt? Je ouders hebben 'm per mail ontvangen. Toch niet? Dan ligt er een QR-code op naam achter de bar voor je klaar.
 
Lees meer >>
 
Lieve jeugd van Phoenix,
Wat zijn jullie enthousiast over de Grote Club Actie. Het was echt leuk om te zien hoe graag jullie lootjes willen verkopen zodat we daar mooie dingen voor de club van kunnen kopen. We starten met de goaltjes en ja, misschien komt daarna ook nog dat prinsessen-springkasteel of die popcornmachine. Jullie hebben
 
Lees meer >>
 
Onze hoofdsponsor Rabobank Rijn en Heuvelrug organiseert van 5 tot 27 september 2022 opnieuw de Rabobank Clubsupport campagne. Rabobank investeert in clubs met kennis, netwerk en financiële middelen om ze sterker en toekomstbestendig te maken.
 
Lees meer >>
 
Beste Phoeniciërs,    Ons Phoenix-logo is een geregistreerd merk. Dat betekent dat het niet zomaar door iedereen mag worden gebruikt. Jullie mogen als leden van onze vereniging dat natuurlijk wel, maar let op! Wij hebben met The Indian Maharadja en SunnyCamp exclusieve afspraken gemaakt dat zij de enige zijn die producten met het
 
Lees meer >>
 
Door de wedstrijdsecretaris worden voor iedere zondag een Team van de Ochtend en een Team van de Middag aangewezen. Dit staat aangegeven in het wedstrijdschema dat wordt verspreid onder de aanvoerders. De verdeling is zodanig dat ieder team evenredig aan bod komt.
 
Lees meer >>
 


Kies een leuke trui, shirt of vest uit met je team, en kom shinend het veld op! En wist je dat Sunny Camp ook een webshop heeft waar je kan bestellen? Super handig, en je bestelling wordt gewoon thuisbezorgd. 


Limited edition Club Hoodie
 
Lees meer >>
 
Vanaf vrijdag 12 juni is het Phoenix tenue te koop bij Sportspecialist Sunny Camp. Hiermee komt er een einde aan de samenwerking met Sportpaviljoen. Mede als gevolg van de Coronacrisis was het voor hen steeds lastiger om de Phoenixleden goed te kunnen blijven bedienen. De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie dan ook diverse scenario’s
 
Lees meer >>